YÜRÜTÜLEN ARAMA TARAMA ÇALIŞMASI SONUCUNDA KAYIP ŞAHIS BULUNDU

ASAYİŞ 11.07.2020 - 11:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4029+ kez okundu.
 

YÜRÜTÜLEN ARAMA TARAMA ÇALIŞMASI SONUCUNDA KAYIP ŞAHIS BULUNDU

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmada kayıp müracaatı yapılan A.A. isimli şahıs bulunmuştur.
Tefenni İlçe Emniyet Amirliğine yapılan müracaat neticesinde kayıp olduğu bildirilen  A.A isimli şahıs 15:10 sıralarında Karamanlı İlçesi Kılçan Köyünde görülen A.A. isimli kayıp şahsın bulunması için, İl Jandarma Komutanlığının koordinesinde Jandarma ve AFAD ekiplerinin yer aldığı 30 personelin katılımı ile “Drone ve İz Takip Köpek Unsuru” katkısı ile geniş kapsamlı arama tarama faaliyeti icra edilmiştir. Duyarlı bölge halkının da destek verdiği arama tarama çalışmaları ile A.A. isimli kayıp şahıs Perşembe günü saat 09:50 sıralarında Karamanlı İlçesi Dereköy Köyü (37369-41687) (Rakım:1767) mevkiinde arazide bulunmuştur. Genel sağlık durumu iyi olan A.A. isimli şahıs Tefenni Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinin ardından alınan ifadesinde, en son görüldüğü yer olan Kılçan Köyünden bulunduğu yer olan Dereköy Köyüne kadar olan yolunu kaybederek yaklaşık 10,3 km yaya olarak yürüdüğü tespit edilmiştir. Kayıp şansı bulan jandarma ekipleri ilk olarak şahısa yanlarında getirdikleri termos çaydanlıktan sıcak çay ikram ederek şansın karnını doyurdu. Daha sonra ise sağlık muayenesinden geçirilmesi için sağlık kurumuna getirildi.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmada kayıp müracaatı yapılan A.A. isimli şahıs bulunmuştur.

Tefenni İlçe Emniyet Amirliğine yapılan müracaat neticesinde kayıp olduğu bildirilen  A.A isimli şahıs 15:10 sıralarında Karamanlı İlçesi Kılçan Köyünde görülen A.A. isimli kayıp şahsın bulunması için, İl Jandarma Komutanlığının koordinesinde Jandarma ve AFAD ekiplerinin yer aldığı 30 personelin katılımı ile “Drone ve İz Takip Köpek Unsuru” katkısı ile geniş kapsamlı arama tarama faaliyeti icra edilmiştir.

Duyarlı bölge halkının da destek verdiği arama tarama çalışmaları ile A.A. isimli kayıp şahıs Perşembe günü saat 09:50 sıralarında Karamanlı İlçesi Dereköy Köyü (37369-41687) (Rakım:1767) mevkiinde arazide bulunmuştur.

Genel sağlık durumu iyi olan A.A. isimli şahıs Tefenni Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinin ardından alınan ifadesinde, en son görüldüğü yer olan Kılçan Köyünden bulunduğu yer olan Dereköy Köyüne kadar olan yolunu kaybederek yaklaşık 10,3 km yaya olarak yürüdüğü tespit edilmiştir. Kayıp şansı bulan jandarma ekipleri ilk olarak şahısa yanlarında getirdikleri termos çaydanlıktan sıcak çay ikram ederek şansın karnını doyurdu. Daha sonra ise sağlık muayenesinden geçirilmesi için sağlık kurumuna getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.