ZEHİR SATICI VE KULLANICILARI POLİS VE JANDARMA'NIN TAKİBİNDE

ASAYİŞ 02.10.2018 - 15:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1966+ kez okundu.
 

ZEHİR SATICI VE KULLANICILARI POLİS VE JANDARMA'NIN TAKİBİNDE

Burdur merkez ve ilçelerde uyuşturucu satan ve kullananlara karşı il ve ilçe merkezlerinde polis, kırsal kesim de ise Jandarma ekipleri tarafından takibi yapılarak etkisiz hale getirilmektedir.
Burdur valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Daha önceki tarihlerde Yeşilova İlçemizde kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, son yıllarda İlçenin artan turizm potansiyeli ve hareketliliği göz önüne alınarak, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin daha yoğun şekilde yapılabileceği değerlendirildiğinden, İlçede yapılan denetim ve çalışmalara ağırlık verilmiştir” Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalarda 01.10.2018 günü saat 07.00 sıralarında Yeşilova İlçesi Kayadibi Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada; 8 (sekiz) gram kubar esrar ve 2 adet sarmalık dolu sigara ele geçirilmiştir. Konuyla ilgisi olduğu değerlendirilen H.Ö, A.Y, Y.D ve C.S isimli şüpheli şahıslar hakkında TCK 191. maddesine muhalefetten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) adli işlemler başlatılmıştır. Uyuşturucu ile mücadele, kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile toplumun bütün kesimlerinin birlikte hareket etmesi gereken önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Konuyla ilgili vatandaşlarımızın göstereceği hassasiyet, şüpheli gördükleri durumları zaman kaybetmeden güvenlik güçlerimize bildirmeleri, uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanması açısından büyük önem arz etmektedir.  
Burdur merkez ve ilçelerde uyuşturucu satan ve kullananlara karşı il ve ilçe merkezlerinde polis, kırsal kesim de ise Jandarma ekipleri tarafından takibi yapılarak etkisiz hale getirilmektedir.

Burdur valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Daha önceki tarihlerde Yeşilova İlçemizde kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, son yıllarda İlçenin artan turizm potansiyeli ve hareketliliği göz önüne alınarak, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin daha yoğun şekilde yapılabileceği değerlendirildiğinden, İlçede yapılan denetim ve çalışmalara ağırlık verilmiştir”

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalarda 01.10.2018 günü saat 07.00 sıralarında Yeşilova İlçesi Kayadibi Mahallesinde bir ikamette yapılan aramada; 8 (sekiz) gram kubar esrar ve 2 adet sarmalık dolu sigara ele geçirilmiştir. Konuyla ilgisi olduğu değerlendirilen H.Ö, A.Y, Y.D ve C.S isimli şüpheli şahıslar hakkında TCK 191. maddesine muhalefetten (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) adli işlemler başlatılmıştır.

Uyuşturucu ile mücadele, kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile toplumun bütün kesimlerinin birlikte hareket etmesi gereken önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Konuyla ilgili vatandaşlarımızın göstereceği hassasiyet, şüpheli gördükleri durumları zaman kaybetmeden güvenlik güçlerimize bildirmeleri, uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanması açısından büyük önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.