ZEHİR TACİRLERİ JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAMADI

ASAYİŞ 30.07.2019 - 10:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3274+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRLERİ JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAMADI

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Bucak ilçesi, Beşkonak Köyü, Aşağı Çiftlik Mevkii’nde D.Ç. ve M.Ç. isimli şahısların ormanlık alan içerisine yasadışı ekim yaptıkları duyumu alınmıştır.
Alınan duyum üzerine 26 Temmuz 2019 tarihinde Bucak ilçesi, Beşkonak Köyü, Aşağı Çiftlik Mevkiinde yapılan operasyon neticesinde; Şüpheli M.Ç. ve D.Ç. isimli şahısların ev ve eklentilerinde 5 Gr. Kubar Esrar, 10 Gr. Kenevir Tohumu ve ormanlık alan içerisine ekili vaziyette (256) kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak H.C.Ç. ve A.Ç. isimli şahıslar yakalanmış, M.Ç. ve D.Ç. isimli şahısların yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir. Şüpheli H.C.Ç. ve A.Ç. isimli şahıslar aynı gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen (256) kök Kenevir Bitkisi Bucak İlçe J.K.lığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince imha edilmiştir
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Bucak ilçesi, Beşkonak Köyü, Aşağı Çiftlik Mevkii’nde D.Ç. ve M.Ç. isimli şahısların ormanlık alan içerisine yasadışı ekim yaptıkları duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine 26 Temmuz 2019 tarihinde Bucak ilçesi, Beşkonak Köyü, Aşağı Çiftlik Mevkiinde yapılan operasyon neticesinde; Şüpheli M.Ç. ve D.Ç. isimli şahısların ev ve eklentilerinde 5 Gr. Kubar Esrar, 10 Gr. Kenevir Tohumu ve ormanlık alan içerisine ekili vaziyette (256) kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak H.C.Ç. ve A.Ç. isimli şahıslar yakalanmış, M.Ç. ve D.Ç. isimli şahısların yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

Şüpheli H.C.Ç. ve A.Ç. isimli şahıslar aynı gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen (256) kök Kenevir Bitkisi Bucak İlçe J.K.lığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince imha edilmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.