ZEHİR TÜCCARI İŞ YERİNDE İMALAT YAPARKEN YAKALANDI

ASAYİŞ 02.01.2020 - 14:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3426+ kez okundu.
 

ZEHİR TÜCCARI İŞ YERİNDE İMALAT YAPARKEN YAKALANDI

Polis ekipleri aldıkları ihbar üzerine H.İ. isimli şahsın iş yerine yaptıkları baskında suç unsuru Uyuşturucu/ uyarıcı maddeler ile yakalandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda; İlimiz merkezinde işletmekte olduğu iş yerinde uyuşturucu/uyarıcı madde satışı yaptığı ve iş yerine gelen şahıslara uyuşturucu/uyarıcı madde temin ederek kullandırdığı yönünde bilgiler elde edilen şüpheli H.İ. isimli iş yeri sahibi takibe alınmıştır. Yapılan çalışmalarında, şüpheli H.İ. isimli şahıstan uyuşturucu/uyarıcı madde satın alan ve bu şahsa ait iş yerinde kullanan 3 şahıs hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak), 1 şahıs hakkında ise TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılmış, yapılan yakalamalarda toplam 8,27 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu/uyarıcı madde kullanmaya yarayan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir. Ayrıca iş yeri sahibi H.İ. ve bu şahıstan uyuşturucu/uyarıcı madde satın aldığı anlaşılan İ.D. isimli şüpheli şahıs 29/12/2019 günü yapılan operasyonda yakalanmış, iş yerinde yapılan aramada; uyuşturucu/uyarıcı madde içiminde ve öğütmede kullanılan aparatlar ile H.İ. tarafından sobaya atıldığı anlaşılan yanık uyuşturucu/uyarıcı madde kalıntıları ele geçirilmiştir. Yakalanan iki şüpheli şahıstan, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli mercilere sevk edilen H.İ. isimli şahıs tutuklanmış, İ.D. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Polis ekipleri aldıkları ihbar üzerine H.İ. isimli şahsın iş yerine yaptıkları baskında suç unsuru Uyuşturucu/ uyarıcı maddeler ile yakalandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda; İlimiz merkezinde işletmekte olduğu iş yerinde uyuşturucu/uyarıcı madde satışı yaptığı ve iş yerine gelen şahıslara uyuşturucu/uyarıcı madde temin ederek kullandırdığı yönünde bilgiler elde edilen şüpheli H.İ. isimli iş yeri sahibi takibe alınmıştır.

Yapılan çalışmalarında, şüpheli H.İ. isimli şahıstan uyuşturucu/uyarıcı madde satın alan ve bu şahsa ait iş yerinde kullanan 3 şahıs hakkında TCK 191. Maddesine Muhalefet (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak), 1 şahıs hakkında ise TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında işlem yapılmış, yapılan yakalamalarda toplam 8,27 gram metamfetamin maddesi ile uyuşturucu/uyarıcı madde kullanmaya yarayan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

Ayrıca iş yeri sahibi H.İ. ve bu şahıstan uyuşturucu/uyarıcı madde satın aldığı anlaşılan İ.D. isimli şüpheli şahıs 29/12/2019 günü yapılan operasyonda yakalanmış, iş yerinde yapılan aramada; uyuşturucu/uyarıcı madde içiminde ve öğütmede kullanılan aparatlar ile H.İ. tarafından sobaya atıldığı anlaşılan yanık uyuşturucu/uyarıcı madde kalıntıları ele geçirilmiştir.

Yakalanan iki şüpheli şahıstan, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli mercilere sevk edilen H.İ. isimli şahıs tutuklanmış, İ.D. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.