BAŞKAN MUTLU MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

YAŞAM 19.10.2016 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3029+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUTLU MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, bu yıl ilk kez kutlanan muhtarlar günü için bir mesaj yayımladı.
Başkan Mutlu, “Vatandaş ile seçilmiş ve atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakârlık ve sevgiyle görevini yerine getirmektedirler. Mahallerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerin halkla bir araya gelmesinde köprü vazifesini üstlenen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer ve önemin göstergesi olarak 19 Ekim’in muhtarlar günü olarak ilan edilmesi nedeniyle Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutluyorum”. İfadelerini kullandı.       Muhtarlık teşkilatı ilk olarak Osmanlı da 2. Mahmut döneminde 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiş ve ilk kez bu yıl kutlanmaya başlanmıştır.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, bu yıl ilk kez kutlanan muhtarlar günü için bir mesaj yayımladı.

Başkan Mutlu, “Vatandaş ile seçilmiş ve atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakârlık ve sevgiyle görevini yerine getirmektedirler. Mahallerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerin halkla bir araya gelmesinde köprü vazifesini üstlenen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer ve önemin göstergesi olarak 19 Ekim’in muhtarlar günü olarak ilan edilmesi nedeniyle Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutluyorum”. İfadelerini kullandı.

      Muhtarlık teşkilatı ilk olarak Osmanlı da 2. Mahmut döneminde 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiş ve ilk kez bu yıl kutlanmaya başlanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.