BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN YENİ YIL MASAJI

DİĞER 30.12.2019 - 13:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2966+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN YENİ YIL MASAJI

"Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Sözümüz var diyerek yola çıktığımız görev süresince, Burdur’un ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda,2019 yılında hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. 2019 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Burdur Belediyesi olarak sadece asfalt, yol, kaldırım yapan değil aynı zamanda kültürden sanata, spordan eğitime yaşamın tüm renkleriyle yaşanabilir bir kent olmayı da başardık.  Hayata geçirdiğimiz projelerle değerli Burdur Halkının yüzünde bıraktığı tebessüm, gözlerindeki umut bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.  Burdur Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilimizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Burdur’umuza layık olduğu haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. 2020 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.  2020 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla."  
"Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sözümüz var diyerek yola çıktığımız görev süresince, Burdur’un ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda,2019 yılında hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. 2019 yılı içerisinde halkımızın beklentilerine cevap vermek için önemli adımlar attık. Burdur Belediyesi olarak sadece asfalt, yol, kaldırım yapan değil aynı zamanda kültürden sanata, spordan eğitime yaşamın tüm renkleriyle yaşanabilir bir kent olmayı da başardık.

 Hayata geçirdiğimiz projelerle değerli Burdur Halkının yüzünde bıraktığı tebessüm, gözlerindeki umut bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. 

Burdur Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilimizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Burdur’umuza layık olduğu haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız.

2020 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye’de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.

 2020 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.