BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKIAN MENGİ’NİN 29 EKİM MESAJI

GÜNDEM 28.10.2019 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2959+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKIAN MENGİ’NİN 29 EKİM MESAJI

Ulusal Esareti kabullenmemiş, Egemenliği esas kılan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz. 
Esareti kabullenmemiş, eşitlik ve özgürlük ilkeleri içerisinde hiçbir ayrım yapmadan hür iradesi ile Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, Ulusal Egemenliği esas kılan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz.  Türk milleti, içinde bulunduğu bütün zorluklara göğüs gererek her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele ve başarı örneği olan Kurtuluş Savaşı; Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolü olmuştur. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Cumhuriyet milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi ve birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır. Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”  
Ulusal Esareti kabullenmemiş, Egemenliği esas kılan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz. 

Esareti kabullenmemiş, eşitlik ve özgürlük ilkeleri içerisinde hiçbir ayrım yapmadan hür iradesi ile Cumhuriyeti bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük hatırasına olan inancımız ve derin bağlılığımızla, Ulusal Egemenliği esas kılan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içindeyiz. 

Türk milleti, içinde bulunduğu bütün zorluklara göğüs gererek her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele ve başarı örneği olan Kurtuluş Savaşı; Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolü olmuştur. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Cumhuriyet milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesi, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi ve birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır.

Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.