ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYE PAKETLERİ BAŞKAN’DAN

KÜLTÜR 21.04.2020 - 10:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3388+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYE PAKETLERİ BAŞKAN’DAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan hediye kutusu talep eden bütün çocuklara hediyeleri evlerine getirilerek teslim edildi.
   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı kutlamaları için evlerin süslenmesi ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle halkımızın ve çocuklarımızın bu coşkuyu evlerinde anne, baba ve kardeşleri ile yaşayabilmesi için Burdur belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan Hediye Paketleri Burdurlu Çocuklara teslim edildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl ilk kez törenler olmadan kutlanacak. Okulların kapalı olmasından dolayı öğrenciler bu yıl evlerini süsleyecekler. Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Burdurlu çocuklar için içerisinde balonlar, bayraklar, kitap ayracı, rüzgârgülü ve gırapon kâğıdının yer aldığı hediye kutusu dağıtıldı. 153 hattını arayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan hediye kutusundan talep eden bütün çocuklara hediyeleri evlerine getirilerek teslim edildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından başlatılan dağıtımda çocukların heyecanı gözlerinden okundu. 23 Nisan Hediye Paketleri ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şöyle konuştu; " 100. Yılını kutlamak istediğimiz büyük bir coşkuyla kutlayacağımızı ümit ettiğimiz 23 Nisan'da ulusal egemenliğimizi ve Çocuklara armağan edilen bu bayramı kutlayacaktık. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle önlemler kapsamında çocuklarımızla birlikte alanlarda olamayacağız. Madem çocuklarımız alanlara gelemiyorsa bizde çocuklarımızla birlikte evlerinde kutlayalım istedik. Çocuklarımızın evlerini süsleyerek bizim sokakları süslememize eşlik etmelerini istiyoruz" dedi.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan hediye kutusu talep eden bütün çocuklara hediyeleri evlerine getirilerek teslim edildi.

   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı kutlamaları için evlerin süslenmesi ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle halkımızın ve çocuklarımızın bu coşkuyu evlerinde anne, baba ve kardeşleri ile yaşayabilmesi için Burdur belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan Hediye Paketleri Burdurlu Çocuklara teslim edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl ilk kez törenler olmadan kutlanacak. Okulların kapalı olmasından dolayı öğrenciler bu yıl evlerini süsleyecekler. Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Burdurlu çocuklar için içerisinde balonlar, bayraklar, kitap ayracı, rüzgârgülü ve gırapon kâğıdının yer aldığı hediye kutusu dağıtıldı. 153 hattını arayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan hediye kutusundan talep eden bütün çocuklara hediyeleri evlerine getirilerek teslim edildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından başlatılan dağıtımda çocukların heyecanı gözlerinden okundu.

23 Nisan Hediye Paketleri ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şöyle konuştu; " 100. Yılını kutlamak istediğimiz büyük bir coşkuyla kutlayacağımızı ümit ettiğimiz 23 Nisan'da ulusal egemenliğimizi ve Çocuklara armağan edilen bu bayramı kutlayacaktık. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle önlemler kapsamında çocuklarımızla birlikte alanlarda olamayacağız. Madem çocuklarımız alanlara gelemiyorsa bizde çocuklarımızla birlikte evlerinde kutlayalım istedik. Çocuklarımızın evlerini süsleyerek bizim sokakları süslememize eşlik etmelerini istiyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.