DEMOKRATİK SOL PARTİ KADROLARI YENİ DÖNEME HAZIR

SİYASET 19.12.2019 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3138+ kez okundu.
 

DEMOKRATİK SOL PARTİ KADROLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Bir dönemin en güçlü partileri arasında yer alan demokratik sol parti 14 Aralık 2019 günü Ankara da 11’inci olağan genel kurulunu yaparak Önder Aksakal’a devam dedi.
Burdur Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ali Ünal, yaptığı açıklamada; Adalet, Ahlak, ve Asaletin ülkede adeta tek temsilcisi olan Demokratik Sol Parti özünde dürüstlüğü de merhum lideri Bülent Ecevit’in davranış ve tavırlarından almıştır. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların temelinde ise bize olan inancın ve devlet politikalarının eksikliği yatmaktadır. Bizler demokratik sol anlayışı ve kalesini terk etmediğimiz kenetlendiğimiz süre içinde sorunlarımıza çözüm bulacağımıza inanıyorum. Çünkü bizim politikalarımızda ben anlayışı değil biz anlayışı rehberimizdir. Hiç kimse sorunlarını dert yumağı haline getirerek sağda solda bunu dillendirerek çözüm üretemediği gibi sorunlarını çözecek reçeteyi yine politikalarımızın içinde bulacaktır. Bazı platformlarda geçmişin yaralarını kanatarak Merhum liderimiz Bülent Ecevit üzerinden göndermeler yapmaktadır. Her nasılsa bir gerçeği unutmaktadırlar. Merhum doğal liderimiz Bülent Ecevit döneminde 12 Eylül yönetimleri ve sonrasındaki yanlış politikaların neticesinde ülkemiz yine böyle bir ekonomik kriz yaşadı Başbakanlık önünde vatandaş tarafından kasa fırlatma hadiseleri cereyan etti. Ancak o dönemlerde yaşanan kötü hadiselerin en acımasızı bu gün yaşanmaktadır. Yanılıp sarayın önüne kasa ile bir vatandaş gelse bile başına ne geleceğini kimse bilmek bile istemektedir. Partimiz rüştünü ispat etmiş partiler arasında yer almaktadır. Bir dönem doğal liderimiz Bülent Ecevit tarafından, 12 Eylül döneminin acımasız uygulamalarının gölgesinde Ankara Polatlı Temelli de DSP’yi iktidara taşımak için tahta bir sandalyenin üzerinde azimle iktidara taşımak için yola çıktığında kimse DSP ve onun liderinin başbakan olacağını aklına bile getirmiyordu. İşte size partimizin kongresinin de yapıldığı Ankara da 11’inci genel kurul sonrasında Burdur DSP İl Başkanı olarak bu açıklamayı gerekli gördüm her karanlığın sonunda mutlaka bir ışık belirecektir
Bir dönemin en güçlü partileri arasında yer alan demokratik sol parti 14 Aralık 2019 günü Ankara da 11’inci olağan genel kurulunu yaparak Önder Aksakal’a devam dedi.

Burdur Demokratik Sol Parti İl Başkanı Ali Ünal, yaptığı açıklamada; Adalet, Ahlak, ve Asaletin ülkede adeta tek temsilcisi olan Demokratik Sol Parti özünde dürüstlüğü de merhum lideri Bülent Ecevit’in davranış ve tavırlarından almıştır. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların temelinde ise bize olan inancın ve devlet politikalarının eksikliği yatmaktadır. Bizler demokratik sol anlayışı ve kalesini terk etmediğimiz kenetlendiğimiz süre içinde sorunlarımıza çözüm bulacağımıza inanıyorum. Çünkü bizim politikalarımızda ben anlayışı değil biz anlayışı rehberimizdir.

Hiç kimse sorunlarını dert yumağı haline getirerek sağda solda bunu dillendirerek çözüm üretemediği gibi sorunlarını çözecek reçeteyi yine politikalarımızın içinde bulacaktır. Bazı platformlarda geçmişin yaralarını kanatarak Merhum liderimiz Bülent Ecevit üzerinden göndermeler yapmaktadır. Her nasılsa bir gerçeği unutmaktadırlar. Merhum doğal liderimiz Bülent Ecevit döneminde 12 Eylül yönetimleri ve sonrasındaki yanlış politikaların neticesinde ülkemiz yine böyle bir ekonomik kriz yaşadı Başbakanlık önünde vatandaş tarafından kasa fırlatma hadiseleri cereyan etti. Ancak o dönemlerde yaşanan kötü hadiselerin en acımasızı bu gün yaşanmaktadır. Yanılıp sarayın önüne kasa ile bir vatandaş gelse bile başına ne geleceğini kimse bilmek bile istemektedir.

Partimiz rüştünü ispat etmiş partiler arasında yer almaktadır. Bir dönem doğal liderimiz Bülent Ecevit tarafından, 12 Eylül döneminin acımasız uygulamalarının gölgesinde Ankara Polatlı Temelli de DSP’yi iktidara taşımak için tahta bir sandalyenin üzerinde azimle iktidara taşımak için yola çıktığında kimse DSP ve onun liderinin başbakan olacağını aklına bile getirmiyordu. İşte size partimizin kongresinin de yapıldığı Ankara da 11’inci genel kurul sonrasında Burdur DSP İl Başkanı olarak bu açıklamayı gerekli gördüm her karanlığın sonunda mutlaka bir ışık belirecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.