VALİ ŞERİF YILMAZ İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

GÜNDEM 12.08.2016 - 17:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4775+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, İlçe ziyaretleri kapsamında Burdur’un ikinci büyük ilçesi Gölhisar İlçesini ziyaret etti.
Gölhisar İlçesi ziyareti kapsamında ilk olarak Gölhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yılmaz'ı Kaymakam Muhammet Yasin Kırcı, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural ve Gölhisar İlçe İdare Şube Başkanları karşıladı.   Vali Yılmaz, Kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Kırcı'dan İlçe ile ilgili genel brifing aldı. İlçenin ekonomisi, nüfusu, fiziki yapısı başta olmak üzere sağlık, eğitim, tarım ve hayvancılık noktasında ilçenin durumu ile ilgili Vali Yılmaz'ı bilgilendiren Kaymakam Kırcı, İlçede devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgilide kendisini bilgilendirdi.   Vali Yılmaz, Kaymakam Kırcı'nın sunumu sırasında TEOG sınavı ile ilgili kendisinden bilgi aldı. Kaymakam Kırcı dün açıklanan TEOG sınavlarıyla ilgili ilk tespitlerine göre geçen yıla göre dururmun iyi olduğunu belirtti. 57 öğrencinin bu yılki sınavda Fen Lisesini kazandığını belirten Kırcı geçen yıl 53 öğrencinin kazandığını geçen yıla göre başarının arttığını belirtti. Vali Yılmaz  ayrıca sunum sırasında derslik başına düşen öğrenci sayısı ile ilgili Gölhisar ilçesinde 13 olan bu sayının gerçekten özel okullarda bile olmadığını ifade etti.     Vali Yılmaz Kaymakam Kırcı'dan genel brifing aldıktan sonra, Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe İdari Şube Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Vali Yılmaz toplantıda beraber çalışacakları dönem içerisinde dikkat edilmesini istediği hususlar ile igili  Kaymakam Kırcı ve İlçe İdare Şube Başkanlarına talimatlarını aktardı.   Toplantı sonrası Vali Yılmaz Gölhisar İlçesindeki diğer Programlarına devam etmek için Kaymakamlıktan ayrıldı.    Vali Yılmaz'a Kaymakamlık ziyaretinde İl Jandarma Komutanı J.Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Sağlık Müdür Vekili Sevinç Sütlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Deveci eşlik etti.     
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, İlçe ziyaretleri kapsamında Burdur’un ikinci büyük ilçesi Gölhisar İlçesini ziyaret etti.

Gölhisar İlçesi ziyareti kapsamında ilk olarak Gölhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yılmaz'ı Kaymakam Muhammet Yasin Kırcı, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural ve Gölhisar İlçe İdare Şube Başkanları karşıladı.

 

Vali Yılmaz, Kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Kırcı'dan İlçe ile ilgili genel brifing aldı. İlçenin ekonomisi, nüfusu, fiziki yapısı başta olmak üzere sağlık, eğitim, tarım ve hayvancılık noktasında ilçenin durumu ile ilgili Vali Yılmaz'ı bilgilendiren Kaymakam Kırcı, İlçede devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgilide kendisini bilgilendirdi.

 

Vali Yılmaz, Kaymakam Kırcı'nın sunumu sırasında TEOG sınavı ile ilgili kendisinden bilgi aldı. Kaymakam Kırcı dün açıklanan TEOG sınavlarıyla ilgili ilk tespitlerine göre geçen yıla göre dururmun iyi olduğunu belirtti. 57 öğrencinin bu yılki sınavda Fen Lisesini kazandığını belirten Kırcı geçen yıl 53 öğrencinin kazandığını geçen yıla göre başarının arttığını belirtti. Vali Yılmaz  ayrıca sunum sırasında derslik başına düşen öğrenci sayısı ile ilgili Gölhisar ilçesinde 13 olan bu sayının gerçekten özel okullarda bile olmadığını ifade etti.

 

 

Vali Yılmaz Kaymakam Kırcı'dan genel brifing aldıktan sonra, Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe İdari Şube Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Vali Yılmaz toplantıda beraber çalışacakları dönem içerisinde dikkat edilmesini istediği hususlar ile igili  Kaymakam Kırcı ve İlçe İdare Şube Başkanlarına talimatlarını aktardı.

 

Toplantı sonrası Vali Yılmaz Gölhisar İlçesindeki diğer Programlarına devam etmek için Kaymakamlıktan ayrıldı. 

 

Vali Yılmaz'a Kaymakamlık ziyaretinde İl Jandarma Komutanı J.Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Sağlık Müdür Vekili Sevinç Sütlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Deveci eşlik etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.