BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL BASIN’A İLÇESİNİ TANITTI

KÜLTÜR 01.08.2021 - 13:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4504+ kez okundu.
 

BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL BASIN’A İLÇESİNİ TANITTI

Burdur Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Burdur Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa düzenlediği ilçe gezisi ile ilgili olarak ilçenin doğal ve turizm alanlarını tanıttı.
Sabah saatlerinde Bucak orman içi piknik alanındaki Bucak ve Burdur basın çalışanlarının bir araya gelmesi ile başlayan gezi ve tanıtım. Burada basın çalışanlarının birbiri ile tanışması ve geziye dahil edilen bölge milletvekilleri ve belediye encümen üyelerinin kendilerini tanıtması ile devam etti. Bu tanışma faslının ardından buradan hareket edildi. Bucak organize sanayindeki Belediye taş kırma tesisleri ile devam etti. Burada Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 15 yıllığına kiraladığı alan içinde tesisi kurduklarını tesisin başta bucak belediyesinin de ihtiyacı olan çakıl ve mucur ürettiklerini ileri de kuracakları tesisler ile burada parke ve peyzaj  için bu alanda üretim yapacaklarını söyledi. Şu anda sadece belediyenin ihtiyaçlarına cevap verebildiklerini belirten Başkan Emrullah Ünal, kurulan bu tesis maliyetini bir iki yılda amorti edecektir. Daha sonra Bucak ilçesindeki çalışma alanları ve düzenleme alanları gezildi.     Gezinin ikinci bölümü için ilçe sınırları içerisinde bulunan Karacaören baraj gölü ve tesisleri gezildi. Özel sektöre ait göl kıyısındaki konaklama ve dinlenme tesislerinin gezilmesi ve buradaki dinlenmenin ardından ikinci bir tesise geçildi. Buradaki öğle yemeğinin ardından özel sektöre ait göl üzerinde tekne turu gezisi ile Karacaören Baraj gölü üzerindeki gezi ile ödüllendirilen basın mensupları 24 Temmuz da kutlanılan basın bayramının rövanşını yaşadılar. Tekne turunun andından gezi sona erdi.  
Burdur Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Burdur Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa düzenlediği ilçe gezisi ile ilgili olarak ilçenin doğal ve turizm alanlarını tanıttı.

Sabah saatlerinde Bucak orman içi piknik alanındaki Bucak ve Burdur basın çalışanlarının bir araya gelmesi ile başlayan gezi ve tanıtım. Burada basın çalışanlarının birbiri ile tanışması ve geziye dahil edilen bölge milletvekilleri ve belediye encümen üyelerinin kendilerini tanıtması ile devam etti. Bu tanışma faslının ardından buradan hareket edildi.

Bucak organize sanayindeki Belediye taş kırma tesisleri ile devam etti. Burada Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 15 yıllığına kiraladığı alan içinde tesisi kurduklarını tesisin başta bucak belediyesinin de ihtiyacı olan çakıl ve mucur ürettiklerini ileri de kuracakları tesisler ile burada parke ve peyzaj  için bu alanda üretim yapacaklarını söyledi. Şu anda sadece belediyenin ihtiyaçlarına cevap verebildiklerini belirten Başkan Emrullah Ünal, kurulan bu tesis maliyetini bir iki yılda amorti edecektir. Daha sonra Bucak ilçesindeki çalışma alanları ve düzenleme alanları gezildi.

    Gezinin ikinci bölümü için ilçe sınırları içerisinde bulunan Karacaören baraj gölü ve tesisleri gezildi. Özel sektöre ait göl kıyısındaki konaklama ve dinlenme tesislerinin gezilmesi ve buradaki dinlenmenin ardından ikinci bir tesise geçildi. Buradaki öğle yemeğinin ardından özel sektöre ait göl üzerinde tekne turu gezisi ile Karacaören Baraj gölü üzerindeki gezi ile ödüllendirilen basın mensupları 24 Temmuz da kutlanılan basın bayramının rövanşını yaşadılar. Tekne turunun andından gezi sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.