BAŞKAN ERCENGİZ, TEMİZLİK PERSONELİ İLE KAHVALTI DA BULUŞTU

GÜNDEM 22.06.2023 - 16:24, Güncelleme: 22.06.2023 - 16:24 4008+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, TEMİZLİK PERSONELİ İLE KAHVALTI DA BULUŞTU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye bünyesinde görev yapan temizlik işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye İş Sendika Başkanı M.Ferit Çelikbaş, Temizlik İşleri Müdürü Enver Gürses ve Temizlik işleri personeli katıldı. Burdur Belediye İş Sendika Başkanı M.Ferit Çelikbaş “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Dönem dönem ihtiyaçlarınızı taleplerinizi başkanımıza iletiyoruz. Hepsinden de karşılık buluyoruz. Böyle bir kahvaltıda bizleri bir araya getirdiği için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “9 yılı birlikte tamamladık. Zaman zaman biz bilimsel birtakım araştırmalar yaptırıyoruz yani Burdur halkının nelerden memnun olduğunu belediye hizmetleri anlamında neleri beğenmediğini nelere talep olduğunu neleri daha çok istediğini ya da neleri yeterli bulduğunu zaman zaman bir memnuniyet anketi şeklinde yaptırıyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar temizlikle ilgili çok büyük bir sorun karşımıza gelmedi veya vatandaşın memnuniyet anketinde memnun olduğunu ifade ettiği hizmetler içerisinde hep ilk üçte yer alan hizmet olarak karşımıza temizlik çıktı. Tabii zor aslında şunu şurasında 100 kişiyle her gün 450 km’lik şehri temizliyoruz. Vatandaş evindeki ev eşyasını değiştiriyor çöpün yanına yığıyor, bahçesini temizliyor pisliğini çöpün yanına yığıyor, hafriyat pisliğini kapının önüne yığılıyor ve tüm bunları sizler topluyorsunuz. Oysaki tüm bunları temizlik işlerinin temizlemesi gerektiğini zanneder. Halbuki öyle değil normal şartlarda ama biz evsel atığın yanı sıra maalesef vatandaşın tüm temizliğinden de sorumlu oluyoruz. Her şeye rağmen bir sabah kalktığımızda sizler sabah 5 buçuktan itibaren mesaiye başlıyorsunuz. Tertemiz sokaklar pırıl pırıl çöp konteynırları ve temiz bir şehre uyanmış oluyoruz. Şimdi zaten ilk göreve geldiğimizde burada olanlar hatırlayacaktır yaptığımız ilk işlerden bir tanesi hani son günlerin moda deyimi var ya yerli ve milli olmak aslında yerli ve milli yaptık temizlik hizmetlerimizi. Ne yaptık? kamyonlarımızı satın aldık. Temizlik alet edevat ekipmanımız genişlettik büyüttük ve personelimizi zaman içerisinde belediyemizin kadrolu personeli olması haline dönüştü. Bizler seçimle iş başına geliyoruz. Vatandaş bizi tercih ederse burada oluyoruz. Tercih etmezse bir başka arkadaş geliyor. Belediye hizmetleri hiç durmuyor. Sizlerden gerçekten memnunun. Her zaman da söylüyorum belediyenin bugüne kadar 9 yılını tamamladım. En sorunsuz ilerleyen birimlerinden bir tanesi temizlik işlerimiz. Bu anlamda da ben hepinize teşekkür ediyorum Burdur adına kendi adıma ailem adına kazasız belasız bir bayram tatili biliyorum. Dönüşte yine hep beraber bir aile olarak bir arada olmayı Allah’tan temenni ediyorum.” Dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye bünyesinde görev yapan temizlik işçileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleşen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye İş Sendika Başkanı M.Ferit Çelikbaş, Temizlik İşleri Müdürü Enver Gürses ve Temizlik işleri personeli katıldı.

Burdur Belediye İş Sendika Başkanı M.Ferit Çelikbaş “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Dönem dönem ihtiyaçlarınızı taleplerinizi başkanımıza iletiyoruz. Hepsinden de karşılık buluyoruz. Böyle bir kahvaltıda bizleri bir araya getirdiği için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “9 yılı birlikte tamamladık. Zaman zaman biz bilimsel birtakım araştırmalar yaptırıyoruz yani Burdur halkının nelerden memnun olduğunu belediye hizmetleri anlamında neleri beğenmediğini nelere talep olduğunu neleri daha çok istediğini ya da neleri yeterli bulduğunu zaman zaman bir memnuniyet anketi şeklinde yaptırıyoruz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar temizlikle ilgili çok büyük bir sorun karşımıza gelmedi veya vatandaşın memnuniyet anketinde memnun olduğunu ifade ettiği hizmetler içerisinde hep ilk üçte yer alan hizmet olarak karşımıza temizlik çıktı. Tabii zor aslında şunu şurasında 100 kişiyle her gün 450 km’lik şehri temizliyoruz. Vatandaş evindeki ev eşyasını değiştiriyor çöpün yanına yığıyor, bahçesini temizliyor pisliğini çöpün yanına yığıyor, hafriyat pisliğini kapının önüne yığılıyor ve tüm bunları sizler topluyorsunuz. Oysaki tüm bunları temizlik işlerinin temizlemesi gerektiğini zanneder. Halbuki öyle değil normal şartlarda ama biz evsel atığın yanı sıra maalesef vatandaşın tüm temizliğinden de sorumlu oluyoruz. Her şeye rağmen bir sabah kalktığımızda sizler sabah 5 buçuktan itibaren mesaiye başlıyorsunuz. Tertemiz sokaklar pırıl pırıl çöp konteynırları ve temiz bir şehre uyanmış oluyoruz. Şimdi zaten ilk göreve geldiğimizde burada olanlar hatırlayacaktır yaptığımız ilk işlerden bir tanesi hani son günlerin moda deyimi var ya yerli ve milli olmak aslında yerli ve milli yaptık temizlik hizmetlerimizi. Ne yaptık? kamyonlarımızı satın aldık. Temizlik alet edevat ekipmanımız genişlettik büyüttük ve personelimizi zaman içerisinde belediyemizin kadrolu personeli olması haline dönüştü. Bizler seçimle iş başına geliyoruz. Vatandaş bizi tercih ederse burada oluyoruz. Tercih etmezse bir başka arkadaş geliyor. Belediye hizmetleri hiç durmuyor. Sizlerden gerçekten memnunun. Her zaman da söylüyorum belediyenin bugüne kadar 9 yılını tamamladım. En sorunsuz ilerleyen birimlerinden bir tanesi temizlik işlerimiz. Bu anlamda da ben hepinize teşekkür ediyorum Burdur adına kendi adıma ailem adına kazasız belasız bir bayram tatili biliyorum. Dönüşte yine hep beraber bir aile olarak bir arada olmayı Allah’tan temenni ediyorum.” Dedi.

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.