BUCAK BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

GÜNDEM 10.08.2021 - 08:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4070+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ ALT YAPI ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Bucak Belediyesi alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde içme suyu, Yunus Emre Mahallesinde kanalizasyon, Yeni Mahallede yağmur suyu çalışması yapılıyor.
 Burdur Bucak İlçe genelinde yapılan alt yapı çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Mimar Sinan Mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması yaparken, Yunus Emre Mahallesinde  kanalizasyon yapımı gerçekleştiriyorlar. Su ekiplerimiz Mimar Sinan Mahallesi 1840,1841,1842,1831,1860,1849,1850,1852 ve 1853 sokaklarda 110’luk 16 Atü pvc boru ile 1400 metre içme suyu ana hattını yeniledik. Mevcut evlerin abone hatlarını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon ekiplerimiz Yunus Emre Mahallesi Yıldırım Caddesinde 200’lük büz beton boru kullanarak 650 metre  kanalizasyon hattı yapımı gerçekleştiriyor.  Yunus Emre Mahallesinde    Yıldırım Caddesinden sonra 817 sokak , 828 sokak ve 836 sokakta kanalizasyon yapım çalışmalarımız sürecek. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yeni Mahalle Yahya Kemal Caddesinde yaklaşık 450 metre  yağmur suyu drenaj hattı yapımı gerçekleştiriyor.Yahya Kemal Caddesinde yaklaşık 390 metresinde 300’lük Korge boru ile ana hat yapımı, 60 metresinde 200’lük korge boru kullanarak kılçık hatlarının yapım çalışması sürüyor. İlçemizin her noktasında alt yapı sorunlarının kalmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi. Alt Yapıda Taş Kırma ve Eleme Tesisinde Üretilen Malzeme Kullanılıyor Alt yapı yatırımlarının en önemli gider kalemlerinin birisini dolgu malzemelerinin maliyetinin oluşturduğunun altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Artık tüm alt yapı yatırımlarında Belediye olarak Organize Sanayi Bölgesine kurduğumuz Taş Kırma ve Eleme tesisimizde ürettiğimiz dolgu malzemelerini kullanıyoruz. Alt yapı çalışmalarımızda daha az maliyetle, daha fazla hizmet üretiyoruz.” dedi.    
Bucak Belediyesi alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde içme suyu, Yunus Emre Mahallesinde kanalizasyon, Yeni Mahallede yağmur suyu çalışması yapılıyor.

 Burdur Bucak İlçe genelinde yapılan alt yapı çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Mimar Sinan Mahallesinde içme suyu hattı yenileme çalışması yaparken, Yunus Emre Mahallesinde  kanalizasyon yapımı gerçekleştiriyorlar. Su ekiplerimiz Mimar Sinan Mahallesi 1840,1841,1842,1831,1860,1849,1850,1852 ve 1853 sokaklarda 110’luk 16 Atü pvc boru ile 1400 metre içme suyu ana hattını yeniledik. Mevcut evlerin abone hatlarını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon ekiplerimiz Yunus Emre Mahallesi Yıldırım Caddesinde 200’lük büz beton boru kullanarak 650 metre  kanalizasyon hattı yapımı gerçekleştiriyor.  Yunus Emre Mahallesinde    Yıldırım Caddesinden sonra 817 sokak , 828 sokak ve 836 sokakta kanalizasyon yapım çalışmalarımız sürecek. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yeni Mahalle Yahya Kemal Caddesinde yaklaşık 450 metre  yağmur suyu drenaj hattı yapımı gerçekleştiriyor.Yahya Kemal Caddesinde yaklaşık 390 metresinde 300’lük Korge boru ile ana hat yapımı, 60 metresinde 200’lük korge boru kullanarak kılçık hatlarının yapım çalışması sürüyor. İlçemizin her noktasında alt yapı sorunlarının kalmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Alt Yapıda Taş Kırma ve Eleme Tesisinde Üretilen Malzeme Kullanılıyor

Alt yapı yatırımlarının en önemli gider kalemlerinin birisini dolgu malzemelerinin maliyetinin oluşturduğunun altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Artık tüm alt yapı yatırımlarında Belediye olarak Organize Sanayi Bölgesine kurduğumuz Taş Kırma ve Eleme tesisimizde ürettiğimiz dolgu malzemelerini kullanıyoruz. Alt yapı çalışmalarımızda daha az maliyetle, daha fazla hizmet üretiyoruz.” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.