BURDUR POLİS EKİPLERİ KALPAZANLARI KISKIVRAK YAKALADI.

ASAYİŞ 22.08.2020 - 11:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4024+ kez okundu.
 

BURDUR POLİS EKİPLERİ KALPAZANLARI KISKIVRAK YAKALADI.

Burdur da bazı iş yerlerine sahte para vermeye çalıştığı yönündeki ihbarı değerlendiren Polis ekipleri kısa sürede şüphelilerin kullandığı araç ile kalpazan çetesini yakaladı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada; İlimizde bir iş yerine sahte 100 TL veren şahısların 19.08.2020 günü başka bir iş yerine de sahte para vermeye çalıştığı yönündeki ihbarı değerlendirilmesi neticesinde, şüphelilerin kullandığı araç tespit edilerek,  Karasenir Mahallesinde durdurulmuştur. Durdurulan araç içerisinde bulunan (A.U.), (O.B.), (B.Ç.) isimli 3 erkek ve (S.B.), (F.Ç.), (D.Y.) isimli biri Türkmenistan uyruklu 3 kadın şüphelinin üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada, 90 adet sahte 100 TL, 167 adet sahte 50 TL olmak üzere toplam 17.350 TL sahte para ele geçirilmiştir. Parada sahtecilik olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler 20/08/2020 günü işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemede; (B.Ç.)  isimli şahıs tutuklanmış, (A.U.), (O.B.), (S.B.), (F.Ç.), (D.Y.) isimli şahıslar Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır  
Burdur da bazı iş yerlerine sahte para vermeye çalıştığı yönündeki ihbarı değerlendiren Polis ekipleri kısa sürede şüphelilerin kullandığı araç ile kalpazan çetesini yakaladı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada; İlimizde bir iş yerine sahte 100 TL veren şahısların 19.08.2020 günü başka bir iş yerine de sahte para vermeye çalıştığı yönündeki ihbarı değerlendirilmesi neticesinde, şüphelilerin kullandığı araç tespit edilerek,  Karasenir Mahallesinde durdurulmuştur.

Durdurulan araç içerisinde bulunan (A.U.), (O.B.), (B.Ç.) isimli 3 erkek ve (S.B.), (F.Ç.), (D.Y.) isimli biri Türkmenistan uyruklu 3 kadın şüphelinin üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada, 90 adet sahte 100 TL, 167 adet sahte 50 TL olmak üzere toplam 17.350 TL sahte para ele geçirilmiştir.

Parada sahtecilik olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler 20/08/2020 günü işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemede; (B.Ç.)  isimli şahıs tutuklanmış, (A.U.), (O.B.), (S.B.), (F.Ç.), (D.Y.) isimli şahıslar Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.