CADDE VE SOKAKLARA YENİ PEYZAJ DÜZENLEMESİ

DİĞER 27.04.2021 - 16:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3885+ kez okundu.
 

CADDE VE SOKAKLARA YENİ PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Güneşin insanları ısıtması ve baharın kendini göstermesi ile kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşları turkuaz ve beyaz renklere boyanıyor
Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergahları başta olmak üzere şehrin muhtelif yerlerindeki kaldırım ve orta refüjlerde bordür taşlarını boyuyor. Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta 23 Nisan Caddesi ve Hökez Bulvarı güzergahındaki kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşları turkuaz ve beyaz renklere boyanıyor. Ekipler, şehir merkezindeki ana arter ve caddelerde kaldırım ve refüjlerdeki varsa yerinden sökülen bordür taşlarını da gözden geçirip bakım ve tamir ettikten sonra boyama işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Yapılan bu tadilat ve boyama işlemi ile şehir merkezimizdeki cadde ve sokaklar estetik bir görünüm kazanırken sürücülerimiz içinde bir uyarı niteliği taşıyor. Bordür taşlarının turkuaz ve beyaz renge dönüştürülmesi çevredeki vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Yapılan bu estetik çalışmadan dolayı vatandaşlar Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.  
Güneşin insanları ısıtması ve baharın kendini göstermesi ile kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşları turkuaz ve beyaz renklere boyanıyor

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergahları başta olmak üzere şehrin muhtelif yerlerindeki kaldırım ve orta refüjlerde bordür taşlarını boyuyor.

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta 23 Nisan Caddesi ve Hökez Bulvarı güzergahındaki kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşları turkuaz ve beyaz renklere boyanıyor. Ekipler, şehir merkezindeki ana arter ve caddelerde kaldırım ve refüjlerdeki varsa yerinden sökülen bordür taşlarını da gözden geçirip bakım ve tamir ettikten sonra boyama işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

Yapılan bu tadilat ve boyama işlemi ile şehir merkezimizdeki cadde ve sokaklar estetik bir görünüm kazanırken sürücülerimiz içinde bir uyarı niteliği taşıyor.

Bordür taşlarının turkuaz ve beyaz renge dönüştürülmesi çevredeki vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Yapılan bu estetik çalışmadan dolayı vatandaşlar Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.