CUMHURİYET MEYRANINDA YENİ DÜZENLEME

GÜNDEM 02.06.2021 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3527+ kez okundu.
 

CUMHURİYET MEYRANINDA YENİ DÜZENLEME

Burdur Belediyesi Haziran ayı olağan toplantısında Cumhuriyet meydanında yeni yapılacak meydan projesi meclis üyelerine tanıtıldı.
Burdur Cumhuriyet meydanının bizden önce 3 veya dört belediye başkanımız tarafından Burdur’un ve halkının gündemine getirilmesine karşılık yapılamadığını biliyoruz. Bu konuda halkımız tarafından da beğenileceğine inandığımız bir çalışma yaptık. Meclis üyelerimizin gündemine getirdiğimiz proje kendi imkanlarımız ile belediye personelinin çalışmalarıyla ortaya konmuştur. Yaklaşık üç, dört aydır projeyi gündeminize getirdik. Üç boyutlu olarak hazırlanan bu projeyi sizlerin beğenisine sunduktan sonra ise halkımızın beğenisine sunduktan sonra bir referanduma gideceğiz. Burdur kent meydanının Burdur halkının oylarıyla belirleyip kent meydanını günün koşullarına uygun bir şekilde hizmete sunacağız. Personelimizin çalışmalarıyla ortaya çıkan üç boyutlu projeyi siz meclis üyelerimize arkadaşlarım sunacaklardır. Sizlere sunduğumuz proje görselleri şu anda daha ham halin de bulunmaktadır. Proje de kaç metrekare de uygulanacağı daha hangi malzemenin kullanılacağı gibi detayları belirlenecektir. Cumhuriyet Parkının 1300 ile 1400 metrekarelik bölümünden yararlanılacağı belirlenmemiştir. Artık meydanın cumhuriyet parkı ile toptan bir yaşam alanı haline dönüştürülecektir Burdur belediyesinin 1963’lü yıllarda yapılan binası yıkılarak meydan projesine kazandırılacaktır. Biz eski belediye binasını plan değişikliği ile meydana kazandıracağız. Proje halkımızın referandumundan sonra ne kadar çağın gereklerine uygun olduğu görülecektir. Şu andaki meydanımız 1973 yılında bize dönemin idarecileri tarafından yaptırılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Şu andaki meydanımız da halkımız sadece kaldırımları kullanabilmektedir. Bunun dışında halkımız kaldırımların haricindeki hiçbir alanını kullanamamaktadır.
Burdur Belediyesi Haziran ayı olağan toplantısında Cumhuriyet meydanında yeni yapılacak meydan projesi meclis üyelerine tanıtıldı.

Burdur Cumhuriyet meydanının bizden önce 3 veya dört belediye başkanımız tarafından Burdur’un ve halkının gündemine getirilmesine karşılık yapılamadığını biliyoruz. Bu konuda halkımız tarafından da beğenileceğine inandığımız bir çalışma yaptık. Meclis üyelerimizin gündemine getirdiğimiz proje kendi imkanlarımız ile belediye personelinin çalışmalarıyla ortaya konmuştur. Yaklaşık üç, dört aydır projeyi gündeminize getirdik. Üç boyutlu olarak hazırlanan bu projeyi sizlerin beğenisine sunduktan sonra ise halkımızın beğenisine sunduktan sonra bir referanduma gideceğiz.

Burdur kent meydanının Burdur halkının oylarıyla belirleyip kent meydanını günün koşullarına uygun bir şekilde hizmete sunacağız. Personelimizin çalışmalarıyla ortaya çıkan üç boyutlu projeyi siz meclis üyelerimize arkadaşlarım sunacaklardır. Sizlere sunduğumuz proje görselleri şu anda daha ham halin de bulunmaktadır. Proje de kaç metrekare de uygulanacağı daha hangi malzemenin kullanılacağı gibi detayları belirlenecektir. Cumhuriyet Parkının 1300 ile 1400 metrekarelik bölümünden yararlanılacağı belirlenmemiştir. Artık meydanın cumhuriyet parkı ile toptan bir yaşam alanı haline dönüştürülecektir

Burdur belediyesinin 1963’lü yıllarda yapılan binası yıkılarak meydan projesine kazandırılacaktır. Biz eski belediye binasını plan değişikliği ile meydana kazandıracağız. Proje halkımızın referandumundan sonra ne kadar çağın gereklerine uygun olduğu görülecektir. Şu andaki meydanımız 1973 yılında bize dönemin idarecileri tarafından yaptırılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Şu andaki meydanımız da halkımız sadece kaldırımları kullanabilmektedir. Bunun dışında halkımız kaldırımların haricindeki hiçbir alanını kullanamamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.