BELEDİYE OPET ÇALIŞANLARI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

DİĞER 09.01.2016 - 14:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3935+ kez okundu.
 

BELEDİYE OPET ÇALIŞANLARI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Gizli denetlemelerde başarı sağlayan BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet İşletmeleri çalışanları altınla ödüllendirildi.
Opet işletmelerinde yapılan gizli denetlemeler sonucu BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet İşletmeleri başarılı bulundu. Başarılı personel için ödül töreni düzenlendi. Törene Afyon Saha Müdürü Hasan Yılmaz ve personel katıldı. İstasyonlarda 3 aya bir denetleme yaptıklarını belirten Yılmaz, “Gizli yapılan denetlemelerde, istasyonların temizliğinden personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine kadar her türlü denetlemeden geçiyor. Bölgedeki başarılı ilk 3 istasyon ödüllendirilirken, son 3 istasyon cezalandırılıyor. Sizlerin sayesinde BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet  İşletmeleri ödüle layık görüldü” diye konuştu. Törende Afyon Saha Müdürü Hasan Yılmaz, iki işletmede 30 personeli altınla ödüllendirdi.              BURDUR BELEDİYESİ YÜZDE 12 TASARRUF SAĞLAYACAK Burdur Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 6 milyon 500 bin kilovatlık 2016 yılı Elektrik Enerjisi Alım ihalesi yapıldı. İhaleyi alan CLK Akdeniz Elektrik ile Burdur Belediyesi arasından sözleşme imzalandı. Burdur Belediyesi elektrik enerjisi ihalesiyle yüzde 12 oranında tasarruf sağlamış olacak. Burdur Belediyesi olarak kaynakları doğru ve akılcı kullandıklarını ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından doğrudan teminle yapılan alımları havuz sisteminde toplayarak ihaleye çıkıyoruz. Bu da tüm alımlarımızda bize tasarruf sağlıyor. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda bu projemiz ödüle layık görüldü. Elektrik alımlarında, yaptığımız ihaleyle yüzde 12 civarında tasarruf sağlamış olacağız.” diye konuştu.    
Gizli denetlemelerde başarı sağlayan BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet İşletmeleri çalışanları altınla ödüllendirildi.

Opet işletmelerinde yapılan gizli denetlemeler sonucu BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet İşletmeleri başarılı bulundu. Başarılı personel için ödül töreni düzenlendi. Törene Afyon Saha Müdürü Hasan Yılmaz ve personel katıldı.

İstasyonlarda 3 aya bir denetleme yaptıklarını belirten Yılmaz, “Gizli yapılan denetlemelerde, istasyonların temizliğinden personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine kadar her türlü denetlemeden geçiyor. Bölgedeki başarılı ilk 3 istasyon ödüllendirilirken, son 3 istasyon cezalandırılıyor. Sizlerin sayesinde BAHTAŞ Opet ve BİMTAŞ Opet  İşletmeleri ödüle layık görüldü” diye konuştu.

Törende Afyon Saha Müdürü Hasan Yılmaz, iki işletmede 30 personeli altınla ödüllendirdi.

             BURDUR BELEDİYESİ YÜZDE 12 TASARRUF SAĞLAYACAK

Burdur Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 6 milyon 500 bin kilovatlık 2016 yılı Elektrik Enerjisi Alım ihalesi yapıldı. İhaleyi alan CLK Akdeniz Elektrik ile Burdur Belediyesi arasından sözleşme imzalandı. Burdur Belediyesi elektrik enerjisi ihalesiyle yüzde 12 oranında tasarruf sağlamış olacak.

Burdur Belediyesi olarak kaynakları doğru ve akılcı kullandıklarını ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından doğrudan teminle yapılan alımları havuz sisteminde toplayarak ihaleye çıkıyoruz. Bu da tüm alımlarımızda bize tasarruf sağlıyor. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda bu projemiz ödüle layık görüldü. Elektrik alımlarında, yaptığımız ihaleyle yüzde 12 civarında tasarruf sağlamış olacağız.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.