BUCAK BELEDİYESİNE SAĞLIK HİZMET ARACI

SAĞLIK 14.01.2016 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4032+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİNE SAĞLIK HİZMET ARACI

Başkan Mutlu Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi:Yeni Sağlık Hizmet Aracı Hayırlı Olsun
Bucak Belediyesi araç havuzuna bir adet Sağlık Hizmet Aracı kazandırdı. Bucak Belediyesi, yeni sağlık hizmet aracı ile engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarını istedikleri sağlık kuruluşuna taşıyacak.  Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak ilçe halkımızın sağlığını yakından ilgilendirecek önemli bir hizmete daha imza attık. İlçemizde yaşayan engelli, yaşlı, sosyal güvencesi olmayan, acil müdahale gerektirmeyen hastalarımızın yararlanacağı Sağlık Hizmet aracını (Hasta Nakil Ambulansı) Belediyemize kazandırdık.”dedi.  Bucak Belediyesi olarak halkın sosyal yoksunluklarını gidermeleri için doğru projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Süleyman Mutlu, “Hasta nakil aracı da bunlardan biri. Yerel Seçim döneminde vatandaşlarımıza bunun sözünü vermiştik. Çok şükür bu sözümüzü de yerine getirdik.  Yıllardan beri Bucak Belediyesi’ne yapılmayan hizmetleri, son 20 ayda tamamlama noktasına geldiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Sağlık Hizmet Aracın Belediyemize kazandırması noktasında destek ve yardımlarını esirgemeyen Ak Pati Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Reşat Petek’e,  Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanımız Yrd.Doç.Hakkı Yeşilyurt’a, Burdur  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimiz Op.Dr.Reha Sermed Aygören ve tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.   BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMELİ   Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Bayırbucak Türkmenler’ne yönelik yardım kampanyası başlattı. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan, Ak Parti Bucak ilçe başkanlığı tarafından da gerçekleştirilecek ve on gün sürecek olan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, yardım kampanyasının Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla başladığını belirtti. Ünal “Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bucak'ta da İlçe Teşkilatlarımız tarafından bölgede acil olarak ihtiyaç duyulan malzemeler toplanacaktır. Konserve (dayanıklı gıda maddeleri), kuru gıda, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye gibi yardım malzemeleri on gün süre ile toplanacak ve daha sonra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın organizasyonuyla bölgeye ulaştırılacaktır. Tüm kamuoyunun ve özellikle Sivil Toplum Örgütlerinin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız teşkilatımızla irtibata geçebilirler. Allah, yaptığınız ve yapacağınız tüm yardımları şimdiden kabul etsin” dedi. Türkiye Cumhuriyetinin, hiçbir zaman insanların zulüm görmesine sessiz kalmayacağını ifade eden Başkan Emrullah Ünal, “Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırıları da bu bağlamda şiddetle kınıyoruz. Son dönemde bir katliamın eşiğinde hayatlarına devam etmeye çalışan Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum” ded  
Başkan Mutlu Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi:Yeni Sağlık Hizmet Aracı Hayırlı Olsun

Bucak Belediyesi araç havuzuna bir adet Sağlık Hizmet Aracı kazandırdı. Bucak Belediyesi, yeni sağlık hizmet aracı ile engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlarını istedikleri sağlık kuruluşuna taşıyacak. 

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak ilçe halkımızın sağlığını yakından ilgilendirecek önemli bir hizmete daha imza attık. İlçemizde yaşayan engelli, yaşlı, sosyal güvencesi olmayan, acil müdahale gerektirmeyen hastalarımızın yararlanacağı Sağlık Hizmet aracını (Hasta Nakil Ambulansı) Belediyemize kazandırdık.”dedi. 

Bucak Belediyesi olarak halkın sosyal yoksunluklarını gidermeleri için doğru projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Süleyman Mutlu, “Hasta nakil aracı da bunlardan biri. Yerel Seçim döneminde vatandaşlarımıza bunun sözünü vermiştik. Çok şükür bu sözümüzü de yerine getirdik. 

Yıllardan beri Bucak Belediyesi’ne yapılmayan hizmetleri, son 20 ayda tamamlama noktasına geldiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Sağlık Hizmet Aracın Belediyemize kazandırması noktasında destek ve yardımlarını esirgemeyen Ak Pati Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Reşat Petek’e,  Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanımız Yrd.Doç.Hakkı Yeşilyurt’a, Burdur  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğimiz Op.Dr.Reha Sermed Aygören ve tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMELİ  

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Bayırbucak Türkmenler’ne yönelik yardım kampanyası başlattı. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan, Ak Parti Bucak ilçe başkanlığı tarafından da gerçekleştirilecek ve on gün sürecek olan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, yardım kampanyasının Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla başladığını belirtti. Ünal “Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bucak'ta da İlçe Teşkilatlarımız tarafından bölgede acil olarak ihtiyaç duyulan malzemeler toplanacaktır. Konserve (dayanıklı gıda maddeleri), kuru gıda, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye gibi yardım malzemeleri on gün süre ile toplanacak ve daha sonra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın organizasyonuyla bölgeye ulaştırılacaktır. Tüm kamuoyunun ve özellikle Sivil Toplum Örgütlerinin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız teşkilatımızla irtibata geçebilirler. Allah, yaptığınız ve yapacağınız tüm yardımları şimdiden kabul etsin” dedi. Türkiye Cumhuriyetinin, hiçbir zaman insanların zulüm görmesine sessiz kalmayacağını ifade eden Başkan Emrullah Ünal, “Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırıları da bu bağlamda şiddetle kınıyoruz. Son dönemde bir katliamın eşiğinde hayatlarına devam etmeye çalışan Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum” ded

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.