BURDUR'UN İLÇELERİ'NDE MOBESSE SİSTEMLERİ TAMAMLANACAK.

SİYASET 18.01.2016 - 11:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3625+ kez okundu.
 

BURDUR'UN İLÇELERİ'NDE MOBESSE SİSTEMLERİ TAMAMLANACAK.

Burdur merkez ve ilçelerinde vatandaşın güvenliğini arttırmak için MOBESE kurma çalışmaları devam ediyor.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Burdur İl Merkezimizde, Bucak ve Gölhisar İlçemizde Mobese yatırımlarına 2012-2015 yılları arasında aralıklarla devam edilmişti. Şimdi Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Savunma Sanayi Müsteşarlığımızın ortak çalışmasıyla ilçelerimizin Mobese sistemleri tamamen Yapılacak. Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar ilçelerimizdeki eksikler tamamlanacak ve yatırım ağı genişletilecek” açıklamasında bulundu. Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasının devamında, “Diğer İlçelerimiz Altınyayla, Çavdır, Tefenni, Karamanlı, Kemer, Yeşilova, Çeltikçi, Ağlasun’da da Mobese yatırımları İki yıl içerisinde tamamlanacak. Savunma Sanayi Müsteşarlığımızın, Emniyet Genel Müdürlüğüyle yapılacak bu yatırım ve hizmet 2 yılda ülkemizdeki tüm ilçelerimizi de kapsayacak. Önümüzdeki aylarda yapılacak ihale ile Burdur’umuzun tüm ilçeleriyle birlik Ülkemizin diğe İlçeleri de Kent Güvenlik Sistemi MOBESE'ye kavuşmuş olacak. Ak Parti Hükümetimizin bu hizmeti ile ülkemiz daha güvenli bir hale gelecek.” dedi.
Burdur merkez ve ilçelerinde vatandaşın güvenliğini arttırmak için MOBESE kurma çalışmaları devam ediyor.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Burdur İl Merkezimizde, Bucak ve Gölhisar İlçemizde Mobese yatırımlarına 2012-2015 yılları arasında aralıklarla devam edilmişti. Şimdi Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Savunma Sanayi Müsteşarlığımızın ortak çalışmasıyla ilçelerimizin Mobese sistemleri tamamen Yapılacak. Burdur Merkez, Bucak ve Gölhisar ilçelerimizdeki eksikler tamamlanacak ve yatırım ağı genişletilecek” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasının devamında, “Diğer İlçelerimiz Altınyayla, Çavdır, Tefenni, Karamanlı, Kemer, Yeşilova, Çeltikçi, Ağlasun’da da Mobese yatırımları İki yıl içerisinde tamamlanacak. Savunma Sanayi Müsteşarlığımızın, Emniyet Genel Müdürlüğüyle yapılacak bu yatırım ve hizmet 2 yılda ülkemizdeki tüm ilçelerimizi de kapsayacak. Önümüzdeki aylarda yapılacak ihale ile Burdur’umuzun tüm ilçeleriyle birlik Ülkemizin diğe İlçeleri de Kent Güvenlik Sistemi MOBESE'ye kavuşmuş olacak. Ak Parti Hükümetimizin bu hizmeti ile ülkemiz daha güvenli bir hale gelecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.