BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETLERDE BULUNDU

DİĞER 20.01.2016 - 16:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3688+ kez okundu.
 

BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETLERDE BULUNDU

BUTSO Yönetimi, yeni seçilen siyasi kurum ve yeni atanan bürokrasi yöneticilerine yaptığı ziyaretlerde, bulundu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu başkanları Feyzi Oktay, Yusuf Keyik ve üyeler Ömer Çeliker, Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım’ın yer aldığı heyet, yeni seçilen CHP İl ve Merkez İlçe Başkanları Barış Ayten ve Sıdıka Gül Oğuzkan ile yönetim kurulu üyelerini; ardından yeni göreve başlayan İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ve İl Genel Sekreteri Servet Olpak’ı makamlarında ziyaret etti. Hayırlı olsun” dilekleri ile birlikte, Burdur ve Ülke gündemlerini değerlendirdi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yapılan ziyaretlerde; heyeti tanıştırarak, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti. CHP yönetimlerine yapılan ziyarette; CHP Genel Kurulu ve siyasi gündem değerlendirilirken, İl Genel Sekreteri ile Burdur’un sorunları ve TOBB’un yaptıracağı okul konusunda gelinen nokta görüşüldü. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da görüşmeye davet edilerek, okul yerinin belirlenmesi işlerinin hızlandırılması ele alındı. Ardından, ziyaret edilen İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile de; Ülke gündeminde yer alan ve giderek tırmanış gösteren “Terör” ile Burdur’un emniyet konuları ve artan hırsızlık vakaları ile alınması gereken önlemler değerlendirildi.
BUTSO Yönetimi, yeni seçilen siyasi kurum ve yeni atanan bürokrasi yöneticilerine yaptığı ziyaretlerde, bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu başkanları Feyzi Oktay, Yusuf Keyik ve üyeler Ömer Çeliker, Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım’ın yer aldığı heyet, yeni seçilen CHP İl ve Merkez İlçe Başkanları Barış Ayten ve Sıdıka Gül Oğuzkan ile yönetim kurulu üyelerini; ardından yeni göreve başlayan İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ve İl Genel Sekreteri Servet Olpak’ı makamlarında ziyaret etti. Hayırlı olsun” dilekleri ile birlikte, Burdur ve Ülke gündemlerini değerlendirdi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yapılan ziyaretlerde; heyeti tanıştırarak, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti. CHP yönetimlerine yapılan ziyarette; CHP Genel Kurulu ve siyasi gündem değerlendirilirken, İl Genel Sekreteri ile Burdur’un sorunları ve TOBB’un yaptıracağı okul konusunda gelinen nokta görüşüldü. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da görüşmeye davet edilerek, okul yerinin belirlenmesi işlerinin hızlandırılması ele alındı.

Ardından, ziyaret edilen İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile de; Ülke gündeminde yer alan ve giderek tırmanış gösteren “Terör” ile Burdur’un emniyet konuları ve artan hırsızlık vakaları ile alınması gereken önlemler değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.