BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİ KARNE ALDI.

EĞİTİM 22.01.2016 - 13:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3915+ kez okundu.
 

BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİ KARNE ALDI.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde 2015-2016 yılı Eğitim-Öğretim birinci dönemi düzenlenen etkinlik ve törenle karnelerine kavuştular.
COŞKULU KUTLAMA  Bahçeşehir Kolejimizde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi yarı yıl tatili karne alan öğrenciler heyecanı almanın heyecanı ile öğrenciler Kültür Merkezinde düzenlenen eğlence programında doyasıya eğlendi, Bütün bölüm ve sınıfların katılımıyla öğrenciler arkadaşlarına ve velilere hazırladıkları gösterilerini sundu. 12. Sınıf öğrencileri hazırladıkları etkinlikler ile öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına konser vererek performanslarıyla salondakilerden büyük alkış aldı.  ÇETİN: ''AZ ZAMANDA BÜYÜK YOL KAT ETTİK''  Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Gurbet Çetin yarı yıl tatili öncesi öğrencilere seslendi.Az zamanda gösterdikleri başarılarla birinci dönemi geride bıraktıklarını ifade etti. Çetin, ''Biz öğrencilerimize çok güveniyoruz, bugünkü programda gördüğüm kadarıyla gösterdikleri başarı ve performansla güvenimizi kazanarak bizleri yanıltmadılar.Gerçekten bir dönemde Bahçeşehir Koleji olarak çok büyük bir yol kat ettik.'' dedi. Karne heyecanı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan öğrenci velilerine teşekkür ederim. Çetin, birinci dönemde öğrencilerin kişisel gelişimi ve başarısı nedeniyle tüm öğretmenlere ayrıca teşekkür etti.Çetin, son olarak öğrencilerin 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yarı yıl tatili müddeti içinde öğrencilerimize eğlenceli bir tatil geçirmeleri dilediğini  tekrarlayarak öğrencilere iyi tatiller diledi.  KARNE HEYECANI Düzenlenen eğlence programının ardından Bahçeşehir Koleji'nde 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı birinci dönem karne heyecanı coşkuyla gerçekleşti. Heyecanın doruğundaki 1. Sınıflar ilk karnelerini aldı. Veliler, öğrencilerini yalnız bırakmazken, tüm öğretmenler,, öğrencilerine karnelerini takdim ettiler. Karne dağıtımının ardından okullarda düzenlenen törenlerle öğrenciler yarıyıl tatiline başladılar.  
Burdur Bahçeşehir Koleji'nde 2015-2016 yılı Eğitim-Öğretim birinci dönemi düzenlenen etkinlik ve törenle karnelerine kavuştular.

COŞKULU KUTLAMA 

Bahçeşehir Kolejimizde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi yarı yıl tatili karne alan öğrenciler heyecanı almanın heyecanı ile öğrenciler Kültür Merkezinde düzenlenen eğlence programında doyasıya eğlendi, Bütün bölüm ve sınıfların katılımıyla öğrenciler arkadaşlarına ve velilere hazırladıkları gösterilerini sundu. 12. Sınıf öğrencileri hazırladıkları etkinlikler ile öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına konser vererek performanslarıyla salondakilerden büyük alkış aldı. 

ÇETİN: ''AZ ZAMANDA BÜYÜK YOL KAT ETTİK'' 

Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Gurbet Çetin yarı yıl tatili öncesi öğrencilere seslendi.Az zamanda gösterdikleri başarılarla birinci dönemi geride bıraktıklarını ifade etti. Çetin, ''Biz öğrencilerimize çok güveniyoruz, bugünkü programda gördüğüm kadarıyla gösterdikleri başarı ve performansla güvenimizi kazanarak bizleri yanıltmadılar.Gerçekten bir dönemde Bahçeşehir Koleji olarak çok büyük bir yol kat ettik.'' dedi. Karne heyecanı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan öğrenci velilerine teşekkür ederim. Çetin, birinci dönemde öğrencilerin kişisel gelişimi ve başarısı nedeniyle tüm öğretmenlere ayrıca teşekkür etti.Çetin, son olarak öğrencilerin 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yarı yıl tatili müddeti içinde öğrencilerimize eğlenceli bir tatil geçirmeleri dilediğini  tekrarlayarak öğrencilere iyi tatiller diledi. 

KARNE HEYECANI

Düzenlenen eğlence programının ardından Bahçeşehir Koleji'nde 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı birinci dönem karne heyecanı coşkuyla gerçekleşti. Heyecanın doruğundaki 1. Sınıflar ilk karnelerini aldı. Veliler, öğrencilerini yalnız bırakmazken, tüm öğretmenler,, öğrencilerine karnelerini takdim ettiler. Karne dağıtımının ardından okullarda düzenlenen törenlerle öğrenciler yarıyıl tatiline başladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.