BAŞKAN SÜLEYMAN MUTLU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM 12.02.2016 - 14:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4283+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÜLEYMAN MUTLU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Belediye Meclis salonunda Lise öğrencileriyle bir araya geldi.
Üniversite ve lise öğrencileri ile sık sık bir araya gelerek her fırsatta gençliğe olan güvenini belirten Başkan Mutlu, gençlere birikimlerini aktardı. Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Mutlu, öğretimin yanı sıra mutlaka hedeflerinizin olması gerekmektedir. Şayet aldığınız eğitim sonrasında hedefleri olmayan genç arkadaşlarımızın sıkıntılar yaşayacağını belirtmek isterim. Mutlu, siyasetin idare sanatı olduğunu belirterek, “Başarınız, bulunduğunuz kurumlardaki çalışma arkadaşlarınızla olan diyaloglara bağlıdır. Bir üst, astının moral ve motivasyonunu yüksek tutmayı sağlayabilirse, başarıya rahatça ulaşabilir. Umuyorum ki sizlerin arasından gelecekte nice başarılı yöneticiler çıkacaktır” diye konuştu. Başkan Mutlu, “Biz kaldırımların, caddelerin, bulvarların, parkların, bahçelerin en iyisini yaparız. Ancak bunların ne kadar en iyisini yaparsak yapalım, nesil yetiştirmede planlı en iyi çalışmayı yapmıyorsak, diğer yaptığımız çalışmalar atıl kalır. Esas çalışmanın odak noktası gelecek nesillerdir. Bu ülkeyi gelecekte teslim edeceğimiz nesillerdir. Bu nesillerin yetişmesi ve ülkesine, milletine daha bağlı hale gelmesi içinde elbette daha planlı, programlı ve attığı adımı bilen bir çalışmanın içinde olmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz."dedi. Daha sonra Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, sohbete katılan gençlere telefon numarasını vererek her zaman sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Kentin bütün dinamikleriyle bir araya gelmeye özen göstereceğiz. açıklamasında bulundu.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Belediye Meclis salonunda Lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversite ve lise öğrencileri ile sık sık bir araya gelerek her fırsatta gençliğe olan güvenini belirten Başkan Mutlu, gençlere birikimlerini aktardı. Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Mutlu, öğretimin yanı sıra mutlaka hedeflerinizin olması gerekmektedir. Şayet aldığınız eğitim sonrasında hedefleri olmayan genç arkadaşlarımızın sıkıntılar yaşayacağını belirtmek isterim.

Mutlu, siyasetin idare sanatı olduğunu belirterek, “Başarınız, bulunduğunuz kurumlardaki çalışma arkadaşlarınızla olan diyaloglara bağlıdır. Bir üst, astının moral ve motivasyonunu yüksek tutmayı sağlayabilirse, başarıya rahatça ulaşabilir. Umuyorum ki sizlerin arasından gelecekte nice başarılı yöneticiler çıkacaktır” diye konuştu.

Başkan Mutlu, “Biz kaldırımların, caddelerin, bulvarların, parkların, bahçelerin en iyisini yaparız. Ancak bunların ne kadar en iyisini yaparsak yapalım, nesil yetiştirmede planlı en iyi çalışmayı yapmıyorsak, diğer yaptığımız çalışmalar atıl kalır. Esas çalışmanın odak noktası gelecek nesillerdir. Bu ülkeyi gelecekte teslim edeceğimiz nesillerdir. Bu nesillerin yetişmesi ve ülkesine, milletine daha bağlı hale gelmesi içinde elbette daha planlı, programlı ve attığı adımı bilen bir çalışmanın içinde olmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz."dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, sohbete katılan gençlere telefon numarasını vererek her zaman sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Kentin bütün dinamikleriyle bir araya gelmeye özen göstereceğiz. açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.