ÖZÇELİK ÇALIŞMALARINI KİLİS’DE SÜRDÜRDÜ

SİYASET 24.02.2016 - 12:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4257+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK ÇALIŞMALARINI KİLİS’DE SÜRDÜRDÜ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi
Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu Başkan Vekili, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur için yaptığı çalışmalarının yanı sıra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığında ve Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonundaki çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in Başkan Vekili olduğu Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Şanlıurfa ve Kilis’te incelemelerde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Komisyon, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ederek genel bilgi aldı. Komisyon üyeleri, Valilik ziyareti sonrası Kadın Kültür Merkezindeki Kadın Kursiyerleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Şanlıurfa İl Müftülüğünde "Aile Ve Din Hizmetleri Bürosunda" Vaizlerin Aile Bütünlüğü çalışmaları konusunda brifing alan komisyon üyeleri son olarak 55. Yıllık evli yaşlı çifti evinde ziyaret ederek sohbet ettiler. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Cuma ve Cumartesi günü Burdurlu hemşerilerimizle buluşarak, sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Pazar günü de Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu olarak incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldik. Burada kadının güçlendirilmesi ve aile bütünlüğüyle ilgili yerel sorunlar neler, bunlar hangi mekanizmalarla çözülüyor konularında araştırmalarda bulunduk. Kadınların yoksullukla mücadelesi çocuklarını bir arada tutması ve tekrar eğitime kazandırılması açısından önemsediğimiz bir konu. Aile bütünlüğü açısından kadın yoksulluğuyla mücadele önemli bir kalemi oluşturuyor. Komisyon olarak ilk Şanlıurfa’yı ziyaret ettik.  Buradan da Kilis’e geçtik. Kilis'te Kilis Valimiz Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret ettik. Daha sonra da diğer illere gideceğiz.” şeklinde konuştu.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi

Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu Başkan Vekili, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur için yaptığı çalışmalarının yanı sıra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığında ve Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonundaki çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in Başkan Vekili olduğu Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Şanlıurfa ve Kilis’te incelemelerde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu incelemede bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Komisyon, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ederek genel bilgi aldı. Komisyon üyeleri, Valilik ziyareti sonrası Kadın Kültür Merkezindeki Kadın Kursiyerleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Şanlıurfa İl Müftülüğünde "Aile Ve Din Hizmetleri Bürosunda" Vaizlerin Aile Bütünlüğü çalışmaları konusunda brifing alan komisyon üyeleri son olarak 55. Yıllık evli yaşlı çifti evinde ziyaret ederek sohbet ettiler.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Cuma ve Cumartesi günü Burdurlu hemşerilerimizle buluşarak, sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Pazar günü de Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu olarak incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldik. Burada kadının güçlendirilmesi ve aile bütünlüğüyle ilgili yerel sorunlar neler, bunlar hangi mekanizmalarla çözülüyor konularında araştırmalarda bulunduk. Kadınların yoksullukla mücadelesi çocuklarını bir arada tutması ve tekrar eğitime kazandırılması açısından önemsediğimiz bir konu. Aile bütünlüğü açısından kadın yoksulluğuyla mücadele önemli bir kalemi oluşturuyor. Komisyon olarak ilk Şanlıurfa’yı ziyaret ettik.  Buradan da Kilis’e geçtik. Kilis'te Kilis Valimiz Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret ettik. Daha sonra da diğer illere gideceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.