BİNGÖL, CHP OLARAK BİZİM PAROLAMIZ DEĞİŞMEDİ

SİYASET 27.02.2016 - 17:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3912+ kez okundu.
 

BİNGÖL, CHP OLARAK BİZİM PAROLAMIZ DEĞİŞMEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Burdur’a geldi
   Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz ve  CHP İl Başkanı Barış Ayten ile birlikte Burdur CHP İl Başkanlığı’na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun CHP İl Başkanlığında basına açıklamalarda bulunurken, partililere de seslendi.      CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, AK Parti hükümetlerini ve icraatlarının 14. yıllık dönemini eleştirirken, bütün kesimlerin sıkıntılı hale geldiğini hatırlatarak tek mutlu kesimin parti yandaşları olduğuna vurgu yaptı. Bingöl Ülkenin Cumhuriyetin en sıkıntılı günlerini yaşadığını ifade ederek zor bir dönemden geçtiğini söyledi.     AK partinin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin projelerinden kopyala ve yapıştır yaparak mecliste çoğunluğu sağladığını söyledi. Biz her iki seçim öncesinde asgari ücret 1500 TL olacak derken AK Parti ise 1 Kasım seçimlerinde 1300 TL’lik bir rakam ile ortaya çıktı. Biz çalışan emekliden alınan SGK katkı payı alınmayacak dedik ve onlarda 1 Kasım seçimlerinde bunu kullandılar. Şu anda bizim halkımıza vaatlerimiz içinde yer alan taşeron çalışma kalkacak dedik. Onlarda aynı proje ile ise 1 Kasım seçimlerinde meydanlarda halkın önüne çıktılar. Bununda takibini yapıyor ve hükümet tarafından kaldırılmasını sağlayacağız.   CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 2019 seçimlerine hazırlık için yollara düştüklerini belirterek. Mutlaka halkımızı AK Parti zulmünden iktidarından bizlerin kurtaracağına inanmalısınız. CHP Kongresini yaptı kadın kolları ve gençlik kollarını seçti teşkilatları ile birlikte bu zorlu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.   Bingöl, bir soru üzerine olağanüstü bir durum olmazsa sözlerini açarak AK Parti’nin iktidarında her an her şey olabilir. Olası bir erken seçim gündeme gelebilir. Hatta bir referandum yolu gözükebilir dedi. Suriye ile savaş konusunda Cumhuriyetimizin İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün parolasını hatırlatarak” Yurtta Sulh ve Cihanda Sulh” bizim her zaman parolamız olarak kalacaktır. CHP olarak biz ülkemiz komşularıyla her zaman bu parola ile iyi ilişkiler içinde yer alacağız dedi.    
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Burdur’a geldi

   Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz ve  CHP İl Başkanı Barış Ayten ile birlikte Burdur CHP İl Başkanlığı’na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun CHP İl Başkanlığında basına açıklamalarda bulunurken, partililere de seslendi.

 

   CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, AK Parti hükümetlerini ve icraatlarının 14. yıllık dönemini eleştirirken, bütün kesimlerin sıkıntılı hale geldiğini hatırlatarak tek mutlu kesimin parti yandaşları olduğuna vurgu yaptı. Bingöl Ülkenin Cumhuriyetin en sıkıntılı günlerini yaşadığını ifade ederek zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

 

  AK partinin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin projelerinden kopyala ve yapıştır yaparak mecliste çoğunluğu sağladığını söyledi. Biz her iki seçim öncesinde asgari ücret 1500 TL olacak derken AK Parti ise 1 Kasım seçimlerinde 1300 TL’lik bir rakam ile ortaya çıktı. Biz çalışan emekliden alınan SGK katkı payı alınmayacak dedik ve onlarda 1 Kasım seçimlerinde bunu kullandılar. Şu anda bizim halkımıza vaatlerimiz içinde yer alan taşeron çalışma kalkacak dedik. Onlarda aynı proje ile ise 1 Kasım seçimlerinde meydanlarda halkın önüne çıktılar. Bununda takibini yapıyor ve hükümet tarafından kaldırılmasını sağlayacağız.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 2019 seçimlerine hazırlık için yollara düştüklerini belirterek. Mutlaka halkımızı AK Parti zulmünden iktidarından bizlerin kurtaracağına inanmalısınız. CHP Kongresini yaptı kadın kolları ve gençlik kollarını seçti teşkilatları ile birlikte bu zorlu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

 

Bingöl, bir soru üzerine olağanüstü bir durum olmazsa sözlerini açarak AK Parti’nin iktidarında her an her şey olabilir. Olası bir erken seçim gündeme gelebilir. Hatta bir referandum yolu gözükebilir dedi. Suriye ile savaş konusunda Cumhuriyetimizin İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün parolasını hatırlatarak” Yurtta Sulh ve Cihanda Sulh” bizim her zaman parolamız olarak kalacaktır. CHP olarak biz ülkemiz komşularıyla her zaman bu parola ile iyi ilişkiler içinde yer alacağız dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.