VALİ HASAN KÜRKLÜ’NÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 07.03.2016 - 13:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3643+ kez okundu.
 

VALİ HASAN KÜRKLÜ’NÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Toplum ve aile hayatımızda çok önemli görevler üstlenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
Burdur Valisi Hasan Kürklü yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajında; “ Günümüzde gelişmiş toplum olma şartlarından biri, kadına günlük ve toplumsal hayat içerisinde verilen önemden geçmektedir. Kadınların hayatın her alanında katılımcı, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olarak toplumda kabul görmesi, bütün toplumlara düşen bir görevdir.   Kadınların haklarına geçmişten bu yana önem veren ülkemizde son zamanlarda kız çocuklarımızın eğitim görmeleri, kadınlarımızın sosyal alana katılımları sağlamak ve kadın haklarının geliştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.   Bugün çok çeşitli alanlarda görev alarak ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan kadınların bulundukları yerlerde Türk Kadınını başarıyla temsil ettikleri görülmektedir. Bunun yanında Aile kurumunun da temeli olan kadın, anne olarak yetiştirdiği nesillerle, kültürümüz ve değerlerimizin yaşaması ve topluma iyi nesiller kazandırılması noktasında çok önemli bir görevi de üstlenmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günün'de, kadına şiddet başta olmak üzere, kadınların yaşadığı sıkıntıların son bulması temenni ediyor, insanı merkeze alan, önce insan diyebildiğimiz, kadın erkek ayrımcılığının olmadığı, sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.      
Toplum ve aile hayatımızda çok önemli görevler üstlenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Burdur Valisi Hasan Kürklü yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajında; “ Günümüzde gelişmiş toplum olma şartlarından biri, kadına günlük ve toplumsal hayat içerisinde verilen önemden geçmektedir. Kadınların hayatın her alanında katılımcı, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olarak toplumda kabul görmesi, bütün toplumlara düşen bir görevdir.

 

Kadınların haklarına geçmişten bu yana önem veren ülkemizde son zamanlarda kız çocuklarımızın eğitim görmeleri, kadınlarımızın sosyal alana katılımları sağlamak ve kadın haklarının geliştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

 

Bugün çok çeşitli alanlarda görev alarak ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan kadınların bulundukları yerlerde Türk Kadınını başarıyla temsil ettikleri görülmektedir. Bunun yanında Aile kurumunun da temeli olan kadın, anne olarak yetiştirdiği nesillerle, kültürümüz ve değerlerimizin yaşaması ve topluma iyi nesiller kazandırılması noktasında çok önemli bir görevi de üstlenmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günün'de, kadına şiddet başta olmak üzere, kadınların yaşadığı sıkıntıların son bulması temenni ediyor, insanı merkeze alan, önce insan diyebildiğimiz, kadın erkek ayrımcılığının olmadığı, sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.