JANDARMA SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

GÜNDEM 04.04.2016 - 12:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4646+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için sürdürdüğü çalışmalarda suç odaklarına göz açtırmıyor
Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 2016 yılı Mart ayı süresinde (110) asayiş, (61) takibi gereken olay, (39) kabahat, (5) kaçakçılık ve (3) cezaevi olayı olmak üzere toplam (218) olaya müdahale edilmiş olup, bu olaylarda (185) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır. Jandarma trafik sorumluluk bölgesinde Jandarma Trafik Timlerince, (20) yaralamalı ve (13) maddi hasarlı trafik kazasına müdahale edilmiş, bu kazalarda (65) vatandaşımız yaralanmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla yapılan artik ören yerleri ve tarihi antik kent kalıntılarında tarihi eser kaçakçılığı yapmak maksadı ile yapılan kazılarda ele geçen malzemeler genel asayiş açısından taşınması ve satılması yasak olan (1) adet ruhsatsız av tüfeği (9) adet av tüfeği fişeği 820 Gr Kubar esrar maddesi (3198) adet yurt dışından getirildiği tahmin edilen sigara (49.5) Kg Kaçak tütün (1) adet kuru sıkı tabir edilen tabanca (5) Adet muhtelif kaçak kazı malzemesi ele geçirilmiştir. Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için sürdürdüğü çalışmalarda suç odaklarına göz açtırmıyor

Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 2016 yılı Mart ayı süresinde (110) asayiş, (61) takibi gereken olay, (39) kabahat, (5) kaçakçılık ve (3) cezaevi olayı olmak üzere toplam (218) olaya müdahale edilmiş olup, bu olaylarda (185) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Jandarma trafik sorumluluk bölgesinde Jandarma Trafik Timlerince, (20) yaralamalı ve (13) maddi hasarlı trafik kazasına müdahale edilmiş, bu kazalarda (65) vatandaşımız yaralanmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla yapılan artik ören yerleri ve tarihi antik kent kalıntılarında tarihi eser kaçakçılığı yapmak maksadı ile yapılan kazılarda ele geçen malzemeler genel asayiş açısından taşınması ve satılması yasak olan (1) adet ruhsatsız av tüfeği (9) adet av tüfeği fişeği 820 Gr Kubar esrar maddesi (3198) adet yurt dışından getirildiği tahmin edilen sigara (49.5) Kg Kaçak tütün (1) adet kuru sıkı tabir edilen tabanca (5) Adet muhtelif kaçak kazı malzemesi ele geçirilmiştir.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.