MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’İN 7 NİSAN SAĞLIK GÜNÜ MESAJI

07.04.2016 - 18:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3877+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’İN 7 NİSAN SAĞLIK GÜNÜ MESAJI

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik 7 Nisan , Dünya Sağlık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bir milletin en büyük servetinin yetiştireceği sağlıklı nesiller olduğunu belirten Burdur Milletvekili Özçelik, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu şuurla hareket ettik ve dünün problemlerinin yarına taşınmaması, gelecek nesillerin geçmişin sıkıntılarını yaşamaması için çağdaş bir sağlık sistemini uygulamaya aldık. Yurt dışında "sessiz devrimler' olarak adlandırılan köklü reformları gerçekleştirdik; sosyal güvenlik sistemini yeni baştan ele alarak sağlıkta dönüşüm projesini hayata geçirdik. Yapısal reformların yanında, hükümetlerimiz döneminde, uluslararası standartlarda birçok hastane ve sağlık kuruluşu hizmete açtık; bu alandaki özel sektör yatırımlarını destekledik’’dedi. Ak Parti Hükümetleri olarak Hedeflerinin her vatandaşa hızlı, etkin, kaliteli ve kolayca ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunabilmek olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik, "Bu düşüncelerle, ülkemizin dört bir yanında kutsal görevlerini fedakârca yerine getiren bütün sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Günü kutluyor, tüm vatandaşlarıma sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.  
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik 7 Nisan , Dünya Sağlık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bir milletin en büyük servetinin yetiştireceği sağlıklı nesiller olduğunu belirten Burdur Milletvekili Özçelik, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu şuurla hareket ettik ve dünün problemlerinin yarına taşınmaması, gelecek nesillerin geçmişin sıkıntılarını yaşamaması için çağdaş bir sağlık sistemini uygulamaya aldık. Yurt dışında "sessiz devrimler' olarak adlandırılan köklü reformları gerçekleştirdik; sosyal güvenlik sistemini yeni baştan ele alarak sağlıkta dönüşüm projesini hayata geçirdik. Yapısal reformların yanında, hükümetlerimiz döneminde, uluslararası standartlarda birçok hastane ve sağlık kuruluşu hizmete açtık; bu alandaki özel sektör yatırımlarını destekledik’’dedi.

Ak Parti Hükümetleri olarak Hedeflerinin her vatandaşa hızlı, etkin, kaliteli ve kolayca ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunabilmek olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik, "Bu düşüncelerle, ülkemizin dört bir yanında kutsal görevlerini fedakârca yerine getiren bütün sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Günü kutluyor, tüm vatandaşlarıma sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.