VALİ KÜRKLÜ’NÜN POLİS TEŞKİLATININ 171 YILI KUTLAKA MESAJI

GÜNDEM 09.04.2016 - 12:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4319+ kez okundu.
 

VALİ KÜRKLÜ’NÜN POLİS TEŞKİLATININ 171 YILI KUTLAKA MESAJI

Ülkemizin dört bir yanında fedekarca görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.
Milletimizin huzuru için gece gündüz demeden zor şartlarda hizmet etmeye devam eden Emniyet Mensupları, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve emniyet içerisinde yaşamasını sağlamak için var gücüyle çalışmaktadırlar.   Güvenlik ve huzur insanların için en önde gelen hususlardandır. Bunu sağlamak için hoşgörü ve sabırla çalışan, kimi zaman aileleri ve çocuklarına ayıracakları zamandan fedekarlık etmek zorunda kalan, kimi zaman canlarını ortaya koyan Emniyet Mensuplarının üstlendiği bu görevin değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür.   Bizlerin Polis Teşkilatımızdan isteği, her zaman olduğu gibi temel hak ve hürriyetlere saygılı, devletin güler yüzünü gösteren bir anlayış içerisinde çalışarak halkımıza güven vermeye devam etmeleridir.   Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Polis Teşkilatımızın ve ailelerinin Polis Haftasını ve 171. kuruluş yıldönümü kutluyor, Vatanları uğruna canlarını hiçe sayarak bu uğurda şehit olan tüm teşkilat mensuplarını saygı ve minnetele anıyorum.  
Ülkemizin dört bir yanında fedekarca görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.

Milletimizin huzuru için gece gündüz demeden zor şartlarda hizmet etmeye devam eden Emniyet Mensupları, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve emniyet içerisinde yaşamasını sağlamak için var gücüyle çalışmaktadırlar.

 

Güvenlik ve huzur insanların için en önde gelen hususlardandır. Bunu sağlamak için hoşgörü ve sabırla çalışan, kimi zaman aileleri ve çocuklarına ayıracakları zamandan fedekarlık etmek zorunda kalan, kimi zaman canlarını ortaya koyan Emniyet Mensuplarının üstlendiği bu görevin değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür.

 

Bizlerin Polis Teşkilatımızdan isteği, her zaman olduğu gibi temel hak ve hürriyetlere saygılı, devletin güler yüzünü gösteren bir anlayış içerisinde çalışarak halkımıza güven vermeye devam etmeleridir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Polis Teşkilatımızın ve ailelerinin Polis Haftasını ve 171. kuruluş yıldönümü kutluyor, Vatanları uğruna canlarını hiçe sayarak bu uğurda şehit olan tüm teşkilat mensuplarını saygı ve minnetele anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.