TIP TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ'NDEN ASKER VE POLİSE CEVİZ EZMESİ

YAŞAM 11.05.2016 - 14:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3710+ kez okundu.
 

TIP TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ'NDEN ASKER VE POLİSE CEVİZ EZMESİ

Burdur da 28 Acil 112 kurtarma noktasında görev yapan ‘Tıp Teknisyenleri Doğu ve Güneydoğuda görev yapan, Polis ve Askerimize ceviz ezmesi gönderecekler.
Burdur Acil Tıp Teknisyeni olarak 28 Acil hizmet noktasında görev yapan 300 üyesi bulunan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Doğu ve Güneydoğu da İç güvenlik harekatı esnasında PKK ve diğer terör örgütleri ile mücadele eden Polis ve Askerimize moral ve motivasyon kazandırmak amacı ile Burdur’dan “Ceviz Ezmesi gönderecekler. Bu kampanya da kişi ve kuruluşlardan destek beklemektedirler Cumhuriyet Meydanında eski Belediye önüne kurdukları stantta makbuz karşılığı yardım almaktadırlar.   Acil Tıp Teknisyenleri Derneği, yönetim kurulu üyeleri bir aylık süre ile devam eden bu kampanyada ne kadar parasal destek toplanır ise 750 Gr. Gelen kutuların içinde de Doğu ve Güneydoğu da görev yapan Polis ve Askerimize gönderilecektir. Bu gün ise 81 İlde örgütlü olan derneğimiz illere göre Polis ve Askerlerimize bulundukları illerin özelliklerine göre hediye paketleri oluşturulacak ve gönderilecektir.   Burdur Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin Cumhuriyet Meydanında Polis ve Askerler ile Doğu ve Güneydoğu da PKK ve diğer terör örgütleri ile Köy korucularına Burdur  Ceviz Ezmesi gönderilmesi için başlatılan kampanya standına Vali Yardımcıları Bahir Altunya ve Ali Uysal ziyaret ederek kampanyaya destek için destek verdiler. Belediye Başkanı Ali Orhun Ercengiz’in de kampanyaya destek için ziyaret edeceği belirtildi.
Burdur da 28 Acil 112 kurtarma noktasında görev yapan ‘Tıp Teknisyenleri Doğu ve Güneydoğuda görev yapan, Polis ve Askerimize ceviz ezmesi gönderecekler.

Burdur Acil Tıp Teknisyeni olarak 28 Acil hizmet noktasında görev yapan 300 üyesi bulunan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Doğu ve Güneydoğu da İç güvenlik harekatı esnasında PKK ve diğer terör örgütleri ile mücadele eden Polis ve Askerimize moral ve motivasyon kazandırmak amacı ile Burdur’dan “Ceviz Ezmesi gönderecekler. Bu kampanya da kişi ve kuruluşlardan destek beklemektedirler Cumhuriyet Meydanında eski Belediye önüne kurdukları stantta makbuz karşılığı yardım almaktadırlar.

 

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği, yönetim kurulu üyeleri bir aylık süre ile devam eden bu kampanyada ne kadar parasal destek toplanır ise 750 Gr. Gelen kutuların içinde de Doğu ve Güneydoğu da görev yapan Polis ve Askerimize gönderilecektir. Bu gün ise 81 İlde örgütlü olan derneğimiz illere göre Polis ve Askerlerimize bulundukları illerin özelliklerine göre hediye paketleri oluşturulacak ve gönderilecektir.

 

Burdur Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin Cumhuriyet Meydanında Polis ve Askerler ile Doğu ve Güneydoğu da PKK ve diğer terör örgütleri ile Köy korucularına Burdur  Ceviz Ezmesi gönderilmesi için başlatılan kampanya standına Vali Yardımcıları Bahir Altunya ve Ali Uysal ziyaret ederek kampanyaya destek için destek verdiler. Belediye Başkanı Ali Orhun Ercengiz’in de kampanyaya destek için ziyaret edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.