BUCAK MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA İDDİALI

DİĞER 01.06.2016 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3877+ kez okundu.
 

BUCAK MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA İDDİALI

Bucak Belediyesi, 2016 yılı çalışma sezonu içinde mahallelerde yaptığı yol ve asfalt çalışmalarıyla modern bir kent olmada iddialı.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 2016 Yılı altyapı ve üstyapı çalışmalarına hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, sezon içinde ekonomik olarak kısa sürede çok iş yapma yerine bu süre içinde kalıcı ve uzun süreli olarak halkımıza hizmet verecek altyapı hizmetleri yapmanın kendileri açısından önemli saydıklarını söyledi. Mutlu gerek asfalt çalışmalarında gerekse bu konulara bağlı olarak mevcut yolların genişletilmesi çalışmalarına ağırlık verdik. İlçemizin de ihtiyaçlarını göz önüne alarak parke çalışmaları ve kaldırım yenilemelerini de yapıyoruz. Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı çalışma sezonu kapsamında mahallelerde sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Çalışmaları kent genelinde gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında ilçenin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalar ile belirlenen mahallerde asfaltlama çalışması, yol genişletme çalışması, parke çalışması gerçekleştiriyor. Bucak Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Mahallesinden sonra şimdide Konak Mahallesi stadyum caddesi ve Yeni Mahalle 1213 sokakta sıcak asfalt çalışması yapılıyor.  Stadyum caddesinde asfalt çalışması biten kısımlarda ise bordür ve kaldırım parke taşı döşeme ve engelli yolu yapılıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu “Yol çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz. Bucak’ımızın her yerini karış karış asfalt ve parke ile kaplıyoruz. Halkımızın rahat etmesi için Belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Vatandaşlarımız gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarından oldukça memnunlar. Yapmış olduğumuz programlar dâhilinde diğer mahallerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın da desteği ile ilçemizin daha iyi bir görünüm kazanmasını hedefliyoruz. Halkımız her şeyin en güzeline layık.” dedi.  
Bucak Belediyesi, 2016 yılı çalışma sezonu içinde mahallelerde yaptığı yol ve asfalt çalışmalarıyla modern bir kent olmada iddialı.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 2016 Yılı altyapı ve üstyapı çalışmalarına hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, sezon içinde ekonomik olarak kısa sürede çok iş yapma yerine bu süre içinde kalıcı ve uzun süreli olarak halkımıza hizmet verecek altyapı hizmetleri yapmanın kendileri açısından önemli saydıklarını söyledi. Mutlu gerek asfalt çalışmalarında gerekse bu konulara bağlı olarak mevcut yolların genişletilmesi çalışmalarına ağırlık verdik. İlçemizin de ihtiyaçlarını göz önüne alarak parke çalışmaları ve kaldırım yenilemelerini de yapıyoruz.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı çalışma sezonu kapsamında mahallelerde sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Çalışmaları kent genelinde gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında ilçenin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalar ile belirlenen mahallerde asfaltlama çalışması, yol genişletme çalışması, parke çalışması gerçekleştiriyor. Bucak Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Mahallesinden sonra şimdide Konak Mahallesi stadyum caddesi ve Yeni Mahalle 1213 sokakta sıcak asfalt çalışması yapılıyor.  Stadyum caddesinde asfalt çalışması biten kısımlarda ise bordür ve kaldırım parke taşı döşeme ve engelli yolu yapılıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu “Yol çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz. Bucak’ımızın her yerini karış karış asfalt ve parke ile kaplıyoruz. Halkımızın rahat etmesi için Belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Vatandaşlarımız gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarından oldukça memnunlar. Yapmış olduğumuz programlar dâhilinde diğer mahallerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın da desteği ile ilçemizin daha iyi bir görünüm kazanmasını hedefliyoruz. Halkımız her şeyin en güzeline layık.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.