BURDUR VALİLİĞİ GÖREVİNE ŞERİF ATANDI.

GÜNDEM 02.06.2016 - 11:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3430+ kez okundu.
 

BURDUR VALİLİĞİ GÖREVİNE ŞERİF ATANDI.

İçişleri Bakanlığı'nın yeni Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayınlandı. Kütahya Valiliği görevinden Burdur Valiliğine Şerif Yılmaz atandı.
                        YENİ BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ KİMDİR.   1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uşak Kaymakam Adaylığı, Banaz ve Mudurnu Kaymakam Vekillikleri, Azdavay, Varto kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Karahallı kaymakamlığı, Kilis, Van, Çanakkale Vali Yardımcılıkları, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 29 Ağustos 2009tarih ve 2009/15395 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Tokat Valisi olarak atanmıştır. 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kayseri Valisi olmuştur.8 Mayıs 2013 tarihli kararname ile Kütahya valiliğine atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır
İçişleri Bakanlığı'nın yeni Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayınlandı. Kütahya Valiliği görevinden Burdur Valiliğine Şerif Yılmaz atandı.

 

                      YENİ BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ KİMDİR.

 

1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uşak Kaymakam Adaylığı, Banaz ve Mudurnu Kaymakam Vekillikleri, AzdavayVarto kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Karahallı kaymakamlığı, Kilis, Van, Çanakkale Vali Yardımcılıkları, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 29 Ağustos 2009tarih ve 2009/15395 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Tokat Valisi olarak atanmıştır. 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kayseri Valisi olmuştur.8 Mayıs 2013 tarihli kararname ile Kütahya valiliğine atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.