VALİ HASAN KÜRKLÜ İLÇELERE VEDA ZİYERETİNE BAŞLADI.

DİĞER 07.06.2016 - 10:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3907+ kez okundu.
 

VALİ HASAN KÜRKLÜ İLÇELERE VEDA ZİYERETİNE BAŞLADI.

Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Altınyayla, Gölhisar ve Çavdır İlçelerine veda ziyaretinde bulundu.
Burdur Valisi Hasan Kürklü ilk olarak Altınyayla Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Sayın Valimizi Kaymakam Medeni Bakır, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve ilçede görev yapan kamu kurum amirleri karşıladı.       Altınyayla İlçe Kaymakamlığı ziyareti sırasında konuşan Vali Hasan Kürklü  Burdur'da çalışmaktan, Burdur'a hizmet etmiş olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Burdurluların güler yüzlü, vatanını, milletini seven insanlar olduğunu dile getiren Vali, çalıştığımız iki yıllık sürede Burdurlu Vatandaşlarımıza devletin güler yüzünü göstermeye çalıştıkları ifade etti. Burdur'da güzel bir birlikteliğin var olduğunu kaydeden Vali Kürklü, Burdur'un kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu altını çizerek Burdurluların hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti. Görevi süresince Burdurlulara biz bir adım attıysak onlar on adım geldiklerini dile getiren Vali Hasan Kürklü Burdurlular kadirşinas insanlar olduğunu ve Burdur'a hizmet etme şansı bulduğu içinde mutlu bir şekilde buradan ayrıldığını sözlerine ekledi. Çalışma fırsatı bulduğum tüm kesimlere iş birlikleri için ve kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Hasan Kürklü, "Bulunduğumuz görev temsil görevidir. Devletimiz tarafından verilir ve alınır. Bir kırgınlığımız söz konusu olamaz. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı en ileriye taşımak için Burdur'a hizmet etmek için  elimizden gelen gayreti sarf ettik. Yeni gelecek Valimizde en iyi şekilde bu bayrağı taşıyacaktır" dedi. Burdur Valisi Hasan Kürklü; Altınyayla Kaymakamlığı ziyareti sonrası, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş'ı, İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Ayrıca Altınyayla Atatürk İlkokulu ve Anaokulu' nu ziyaret eden Sayın Valimiz öğrencilerle de sohbet etti. Vali Hasan Kürlü ve beraberindekiler Altınyayla İlçesi ziyareti sonrası Gölhisar İlçesine geçti. Gölhisar Kaymakamlığı ziyaret eden Sayın Valimizi burada Kaymakam Muhammet Yasin Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Canural ve İlçe Kurum Amirleri karşılandı. Kaymakamlık ziyareti’nin ardından Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural'ı, İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Sayın Valimiz daha sonra Çavdır İlçesini geçti. Çavdır Kaymakamlığına ziyarette bulunanVali Hasan Kürklü  Kaymakam V. Murat Ekinci, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, ve İlçe Kurum Müdürleri karşıladı. Kaymakamlık ziyareti sonrası Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal'ı, İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Sayın Valimiz daha sonra ilçeden ayrıldı.  Vali İlçe Jandarma Komutanlıklarını ziyaretinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar kendisine refakat etti. Ayrıca İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ve İl Genel Meclis Üyeleri ziyaretlerde yer aldı.  
Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Altınyayla, Gölhisar ve Çavdır İlçelerine veda ziyaretinde bulundu.

Burdur Valisi Hasan Kürklü ilk olarak Altınyayla Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Sayın Valimizi Kaymakam Medeni Bakır, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve ilçede görev yapan kamu kurum amirleri karşıladı.


      Altınyayla İlçe Kaymakamlığı ziyareti sırasında konuşan Vali Hasan Kürklü  Burdur'da çalışmaktan, Burdur'a hizmet etmiş olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Burdurluların güler yüzlü, vatanını, milletini seven insanlar olduğunu dile getiren Vali, çalıştığımız iki yıllık sürede Burdurlu Vatandaşlarımıza devletin güler yüzünü göstermeye çalıştıkları ifade etti.


Burdur'da güzel bir birlikteliğin var olduğunu kaydeden Vali Kürklü, Burdur'un kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu altını çizerek Burdurluların hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti. Görevi süresince Burdurlulara biz bir adım attıysak onlar on adım geldiklerini dile getiren Vali Hasan Kürklü Burdurlular kadirşinas insanlar olduğunu ve Burdur'a hizmet etme şansı bulduğu içinde mutlu bir şekilde buradan ayrıldığını sözlerine ekledi.


Çalışma fırsatı bulduğum tüm kesimlere iş birlikleri için ve kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Hasan Kürklü, "Bulunduğumuz görev temsil görevidir. Devletimiz tarafından verilir ve alınır. Bir kırgınlığımız söz konusu olamaz. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı en ileriye taşımak için Burdur'a hizmet etmek için  elimizden gelen gayreti sarf ettik. Yeni gelecek Valimizde en iyi şekilde bu bayrağı taşıyacaktır" dedi.


Burdur Valisi Hasan Kürklü; Altınyayla Kaymakamlığı ziyareti sonrası, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş'ı, İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Ayrıca Altınyayla Atatürk İlkokulu ve Anaokulu' nu ziyaret eden Sayın Valimiz öğrencilerle de sohbet etti.


Vali Hasan Kürlü ve beraberindekiler Altınyayla İlçesi ziyareti sonrası Gölhisar İlçesine geçti. Gölhisar Kaymakamlığı ziyaret eden Sayın Valimizi burada Kaymakam Muhammet Yasin Kırcı, Belediye Başkanı Ramazan Canural ve İlçe Kurum Amirleri karşılandı. Kaymakamlık ziyareti’nin ardından Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural'ı, İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Sayın Valimiz daha sonra Çavdır İlçesini geçti.


Çavdır Kaymakamlığına ziyarette bulunanVali Hasan Kürklü  Kaymakam V. Murat Ekinci, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, ve İlçe Kurum Müdürleri karşıladı. Kaymakamlık ziyareti sonrası Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal'ı, İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Sayın Valimiz daha sonra ilçeden ayrıldı.

 Vali İlçe Jandarma Komutanlıklarını ziyaretinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar kendisine refakat etti. Ayrıca İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ve İl Genel Meclis Üyeleri ziyaretlerde yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.