BURDUR BELEDİYESİ İLK İFTAR YEMEĞİNİ DÜZENLEDİ

YAŞAM 07.06.2016 - 12:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3735+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ İLK İFTAR YEMEĞİNİ DÜZENLEDİ

Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Ramazan’ın ilk gününde Zafer Mahallesinde kuruldu.
Burdur Belediyesi tarafından geleneksel olarak Ramazan ayı süresi içinde 26 Mahallede verilecek iftar yemeklerinin ilki Zafer Mahallesinde 1000 kişilik iftar yemeği düzenlendi. Zafer Mahallesi Asmalı Sokak’ta düzenlenen iftar yemeğinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ile birlikte vatandaşlarla hem sohbet etti. yemek tevzi yapan aşçılarla birlikte dağıttı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Ramazan bereketiyle geliyor. Bu gönül sofraları ise sizlerle güzel. Bizler bunu geleneksel hale getirdik. İnşallah bundan sonra bu sofralar boş kalmayacak. Gönül sofralarımız da bulunan, bulunmayan tüm Müslümanların Ramazanı mübarek olsun, dualarımız, oruçlarımız kabul olsun. Bize duyduğunuz güvenle, bize verdiğiniz destek ve güçle biz var gücümüzle Burdur için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ercengiz, sizlerin destekleri ve Belediyemizin gayretleri ile kuracağımız “Gönül Sofraları” bir yandan devam ederken bir yandan da eski otogar alanında her yıl olduğu gibi çocuklarımızın ve gençlerimizin eğleneceği “Ramazan eğlenceleri” için özel olarak hazırlanmış alanda halkın yanı sıra sanatçılarımız sahne alacaktır. Bu etkinlikler ile ilgili program afişleri de ilan panoların da yerini almaktadır.  
Burdur Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Ramazan’ın ilk gününde Zafer Mahallesinde kuruldu.

Burdur Belediyesi tarafından geleneksel olarak Ramazan ayı süresi içinde 26 Mahallede verilecek iftar yemeklerinin ilki Zafer Mahallesinde 1000 kişilik iftar yemeği düzenlendi. Zafer Mahallesi Asmalı Sokak’ta düzenlenen iftar yemeğinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ile birlikte vatandaşlarla hem sohbet etti. yemek tevzi yapan aşçılarla birlikte dağıttı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Ercengiz, “Ramazan bereketiyle geliyor. Bu gönül sofraları ise sizlerle güzel. Bizler bunu geleneksel hale getirdik. İnşallah bundan sonra bu sofralar boş kalmayacak. Gönül sofralarımız da bulunan, bulunmayan tüm Müslümanların Ramazanı mübarek olsun, dualarımız, oruçlarımız kabul olsun. Bize duyduğunuz güvenle, bize verdiğiniz destek ve güçle biz var gücümüzle Burdur için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ercengiz, sizlerin destekleri ve Belediyemizin gayretleri ile kuracağımız “Gönül Sofraları” bir yandan devam ederken bir yandan da eski otogar alanında her yıl olduğu gibi çocuklarımızın ve gençlerimizin eğleneceği “Ramazan eğlenceleri” için özel olarak hazırlanmış alanda halkın yanı sıra sanatçılarımız sahne alacaktır. Bu etkinlikler ile ilgili program afişleri de ilan panoların da yerini almaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.