YENİ BAŞKANI SERKAN VURGUN VE ODA YÖNETİMİ BAŞKAN KEYİK'İ ZİYARET ETTİ.

DİĞER 09.06.2016 - 12:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3824+ kez okundu.
 

YENİ BAŞKANI SERKAN VURGUN VE ODA YÖNETİMİ BAŞKAN KEYİK'İ ZİYARET ETTİ.

Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nun yeni seçilen Başkanı Serkan Vurgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Keyik'i ziyaret etti.
Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın yeni seçilen Başkanı Serkan Vurgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Şimşek, Mehmet Kandabaş, Fevzi Kaya ve Gürhan Özveren; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Bu nazik ziyaretleri için Burdur SMMMO Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Keyik, çalışmalarında başarılar diledi.   Başkan Serkan Vurgun, İlimizde 1990 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını, Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanı Yusuf Keyik ile tanışmak ve yönetim kurulu üyelerini tanıştırmak istediklerini belirtti. SMMMO Başkanı Vurgun ayrıca, “Oda üyesi mükelleflerimizin, muhasebe yönünden sorunları varsa bu sorunların çözüm önerilerine ve Burdur ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret ettik” dedi.     Vurgun ayrıca; “Ülkemizin kalkınmasında Mükellef ve Devlet arasında kesintisiz iletişimin sağlanması için en önemli görev biz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerindir. Küresel Dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle mesleğimizin her geçen gün önemi daha da artmaktadır” dedi..  
Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nun yeni seçilen Başkanı Serkan Vurgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Keyik'i ziyaret etti.

Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın yeni seçilen Başkanı Serkan Vurgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Şimşek, Mehmet Kandabaş, Fevzi Kaya ve Gürhan Özveren; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Bu nazik ziyaretleri için Burdur SMMMO Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Keyik, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Başkan Serkan Vurgun, İlimizde 1990 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını, Burdur Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanı Yusuf Keyik ile tanışmak ve yönetim kurulu üyelerini tanıştırmak istediklerini belirtti. SMMMO Başkanı Vurgun ayrıca, “Oda üyesi mükelleflerimizin, muhasebe yönünden sorunları varsa bu sorunların çözüm önerilerine ve Burdur ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret ettik” dedi.  

 

Vurgun ayrıca; “Ülkemizin kalkınmasında Mükellef ve Devlet arasında kesintisiz iletişimin sağlanması için en önemli görev biz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerindir. Küresel Dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle mesleğimizin her geçen gün önemi daha da artmaktadır” dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.