BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ REKTÖR KORKMAZA VADE ZİYARETİNDE BULUNDU

EĞİTİM 13.06.2016 - 17:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3652+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ HASAN KÜRKLÜ REKTÖR KORKMAZA VADE ZİYARETİNDE BULUNDU

Burdur Valisi Hasan Kürklü 2 yıllık görevinin ardından Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a veda ziyaretinde bulundu.
Vali Hasan KÜRKLÜ’yü Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof Dr Adem Korkmaz,  “Vali KÜRKLÜ’ye yeni görev yeri olan Ankara’da da başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “bizde Sayın Valimizi uğurlamanın biraz burukluğu içerisindeyiz. Tabi şehirlerde kent yönetiminde kamu kurumlarının arasındaki işbirliği ve birlikte hareket edebilme yeteneği yönetimin verimliliği bakımından çok çık önemli. Ben görev yaptığım bir yıldan fazla bir zamanda Sayın Valimizle beraber çalışmalar yaptık. Biz kendi kişiliği, yaklaşımları, bilgi ve tecrübeleriyle her zaman bizlerin yanında oldu. En küçük meselemizde sahip çıkarak üniversitemizin çalışmalarına destek verdi. Hepimizin görevleri bir gün sona erecek. Esas mesele bu görevlerden ayrıldıktan sonra beraber yönetim ilişkisi içerisinde bulunduğunuz dar ve geniş anlamda toplumsal çerçevedeki insanların değerlendirmeleri yöneticinin gerçek değerini ortaya koyuyor. Görev süresince Sayın Valimizin bize verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum.” Vali Hasan KÜRKLÜ ise; “yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım Burdur’dan ayrılışım sebebiyle özellikle İstiklal Marşımızın Şairinin ismini taşımasından gurur duyduğumuz şehrimizin gelişmesine yön veren, şehrimizin tanıtımında, gelişmesinde çok ciddi katkıları olan üniversitemizi ziyaret ediyoruz. Hakikaten şehrin üniversitesi, üniversitenin şehri. Burdur biliyorsunuz bir eğitim kenti bunun en güzel kanıtı da üniversitemiz. 2006 yılında kurulmasına rağmen Türkiye’nin en iyi üniversiteler arasına girmeye aday bir üniversitemiz. Hem bu vesileyle başta Sayın Rektörümüz olmak üzere üniversitemizi tebrik ediyorum. Bu süre içerisinde bize göstermiş oldukları işbirliğinden dolayı, anlayıştan dolayı, yardımlardan dolayı da tüm öğretim görevlilerimize, üniversitemize teşekkür ediyorum. İnşallah üniversitemiz daha iyi yerlerde, daha güzel yarınlarda adından daha çok söz ettirecek. Bu vesileyle de üniversitemize tekrar başarılar diliyorum“ dedi. Üniversitemiz anı defterini imzalayan Vali KÜRKLÜ’ye Rektör KORKMAZ tarafından verdiği emeklerden dolayı Üniversitemiz çeşitli hediyeler takdim edildi.  
Burdur Valisi Hasan Kürklü 2 yıllık görevinin ardından Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hasan KÜRKLÜ’yü Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Doç. Dr. Ömer TEKŞEN ve Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof Dr Adem Korkmaz,  “Vali KÜRKLÜ’ye yeni görev yeri olan Ankara’da da başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “bizde Sayın Valimizi uğurlamanın biraz burukluğu içerisindeyiz. Tabi şehirlerde kent yönetiminde kamu kurumlarının arasındaki işbirliği ve birlikte hareket edebilme yeteneği yönetimin verimliliği bakımından çok çık önemli. Ben görev yaptığım bir yıldan fazla bir zamanda Sayın Valimizle beraber çalışmalar yaptık. Biz kendi kişiliği, yaklaşımları, bilgi ve tecrübeleriyle her zaman bizlerin yanında oldu. En küçük meselemizde sahip çıkarak üniversitemizin çalışmalarına destek verdi. Hepimizin görevleri bir gün sona erecek. Esas mesele bu görevlerden ayrıldıktan sonra beraber yönetim ilişkisi içerisinde bulunduğunuz dar ve geniş anlamda toplumsal çerçevedeki insanların değerlendirmeleri yöneticinin gerçek değerini ortaya koyuyor. Görev süresince Sayın Valimizin bize verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum.”

Vali Hasan KÜRKLÜ ise; “yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım Burdur’dan ayrılışım sebebiyle özellikle İstiklal Marşımızın Şairinin ismini taşımasından gurur duyduğumuz şehrimizin gelişmesine yön veren, şehrimizin tanıtımında, gelişmesinde çok ciddi katkıları olan üniversitemizi ziyaret ediyoruz. Hakikaten şehrin üniversitesi, üniversitenin şehri. Burdur biliyorsunuz bir eğitim kenti bunun en güzel kanıtı da üniversitemiz. 2006 yılında kurulmasına rağmen Türkiye’nin en iyi üniversiteler arasına girmeye aday bir üniversitemiz. Hem bu vesileyle başta Sayın Rektörümüz olmak üzere üniversitemizi tebrik ediyorum. Bu süre içerisinde bize göstermiş oldukları işbirliğinden dolayı, anlayıştan dolayı, yardımlardan dolayı da tüm öğretim görevlilerimize, üniversitemize teşekkür ediyorum. İnşallah üniversitemiz daha iyi yerlerde, daha güzel yarınlarda adından daha çok söz ettirecek. Bu vesileyle de üniversitemize tekrar başarılar diliyorum“ dedi.

Üniversitemiz anı defterini imzalayan Vali KÜRKLÜ’ye Rektör KORKMAZ tarafından verdiği emeklerden dolayı Üniversitemiz çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.