YEŞİLOVA BELEDİYESİ EKMEĞİNİ FAKİRLERLE PAYLAŞIYOR

DİĞER 15.06.2016 - 16:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3840+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA BELEDİYESİ EKMEĞİNİ FAKİRLERLE PAYLAŞIYOR

Burdur’un Yeşilova İlçesinde, Yeşilova Belediyesi “ ihtiyaç sahiplerine” yüzlerce aileye iki aydır 36 bin ekmek dağıttırdı.
Burdur-Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri Özbek iki ay önce başlattığı kampanya ile uzun  sürecek yardımlaşma projesi kapsamında 36 bin civarında ekmek dağıttırdı. Belediye Başkanı Nuri Özbek çalışmaların sağlıklı yürütülmesi için ilk önce araştırma heyeti kurularak ilçede geliri düşük düzeyde olan aileler ve adres tespitleri yapıldı. Adresleri tespit edilen vatandaşın kayıt altına alınmasının ardından muntazaman ekmek ihtiyacı karşılanmaktadır. Gelir düzeyi düşük ailelerin tespitinin yapılmasının ardından belediye ekiplerince erken saatlerde kimseyi rencide etmeyecek şekilde ekmekler gariban ailelerin kapılarını bırakılıp onlara ulaştırılması sağlanmaktadır. Bazen de ara evlerinde olmayan veya ulaşılması mümkün olmayan kişilere Belediye ekipleri rastladıkları yerde kişilerin ekmek ihtiyacını gidermektedir. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ; “ İlçemiz halkına hizmeti temel olarak aldığımız Belediyecilik anlayışının yanı sıra hakça paylaşımın sağlandığı hizmet kampanyalarımızı da elimizden geldiğince, Belediyemizin imkanları ölçüsünde düzenlenen kampanyalarla hizmetlerimizi sürdürüyor ekmeğimizi vatandaşımız ile paylaşıyoruz.  Yaptığımız araştırmalarda, gelir dağılımın adaletsiz gelir dağılımının etkisinden kaynaklanan ve geçim zorluğu içinde ilçemizde bazı ailelerimizin ekonomimizin yarattığı sıkıntılar nedeniyle ekmek almakta bile zorlandığını gördük, Belediye olarak bunun üzerine gariban halkımıza aylardır haberleri olmadan kapılarına Belediyemiz görevlileri tarafından ekmek bırakarak halkın ufakta olsa bir katkı imkanına kavuşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Belediye hizmetleri olarak halkın desteği ile Projemiz aylarca devam edecektir” şeklinde konuştu.
Burdur’un Yeşilova İlçesinde, Yeşilova Belediyesi “ ihtiyaç sahiplerine” yüzlerce aileye iki aydır 36 bin ekmek dağıttırdı.

Burdur-Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri Özbek iki ay önce başlattığı kampanya ile uzun  sürecek yardımlaşma projesi kapsamında 36 bin civarında ekmek dağıttırdı. Belediye Başkanı Nuri Özbek çalışmaların sağlıklı yürütülmesi için ilk önce araştırma heyeti kurularak ilçede geliri düşük düzeyde olan aileler ve adres tespitleri yapıldı. Adresleri tespit edilen vatandaşın kayıt altına alınmasının ardından muntazaman ekmek ihtiyacı karşılanmaktadır.

Gelir düzeyi düşük ailelerin tespitinin yapılmasının ardından belediye ekiplerince erken saatlerde kimseyi rencide etmeyecek şekilde ekmekler gariban ailelerin kapılarını bırakılıp onlara ulaştırılması sağlanmaktadır. Bazen de ara evlerinde olmayan veya ulaşılması mümkün olmayan kişilere Belediye ekipleri rastladıkları yerde kişilerin ekmek ihtiyacını gidermektedir.

Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ; “ İlçemiz halkına hizmeti temel olarak aldığımız Belediyecilik anlayışının yanı sıra hakça paylaşımın sağlandığı hizmet kampanyalarımızı da elimizden geldiğince, Belediyemizin imkanları ölçüsünde düzenlenen kampanyalarla hizmetlerimizi sürdürüyor ekmeğimizi vatandaşımız ile paylaşıyoruz.

 Yaptığımız araştırmalarda, gelir dağılımın adaletsiz gelir dağılımının etkisinden kaynaklanan ve geçim zorluğu içinde ilçemizde bazı ailelerimizin ekonomimizin yarattığı sıkıntılar nedeniyle ekmek almakta bile zorlandığını gördük, Belediye olarak bunun üzerine gariban halkımıza aylardır haberleri olmadan kapılarına Belediyemiz görevlileri tarafından ekmek bırakarak halkın ufakta olsa bir katkı imkanına kavuşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Belediye hizmetleri olarak halkın desteği ile Projemiz aylarca devam edecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.