PAZAR GÜNÜ BUCAK İKİ SANATÇI BİR ARADA AĞIRLAYACAK

DİĞER 17.06.2016 - 10:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3539+ kez okundu.
 

PAZAR GÜNÜ BUCAK İKİ SANATÇI BİR ARADA AĞIRLAYACAK

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Eşref Ziya Terzi ve Yaşar Alptekin, Pazar günü Teravih namazından sonra sahne alacaklar.
Cumhuriyet Meydanında ünlü ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi ve Sanatçı-Yazar Yaşar Alptekin Bucaklılarla buluşuyor. Sanatçı Yaşar Alptekin Sakıp Sabancı'nın 2004 yılındaki cenazesinden sonra eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete verdi. Eskiden favori mekanlarının gece kulüpleri, disko ve barlar olduğunu söyleyen Yaşar Alptekin şimdi Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut Camilerinin yolunu tutuyor. Alptekin : " Öğle namazlarını Eyüp Sultan'da, Cumaları da Azîz Mahmûd Hüdâyî Camii'nde kılıyorum. Türbeleri ziyarete gidiyorum" derken bir farklılığı da dile getirmeden edemiyor: “Şimdi gerçek arkadaşlarla tanıştım”.  Bucak Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçenin merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda, birbirinden farklı etkinliklerde Bucaklıları bir araya getiriyor. Kendine has ve özgün müzik anlayışıyla oluşturduğu birbirinden güzel ezgilerle hayranlarının gönlüne adeta taht kuran Eşref Ziya Terzi, 19 Haziran Pazar günü Bucaklılarla buluşacak. Cumhuriyet meydanında Eşref Ziya hayranları ile bir araya getirecek sanatçıların programlarının başlama saati ise teravih namazı sonrasında gerçekleşecektir Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada, “Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizden dolayı bu haftaki Ramazan etkinliğimizi Pazar günü gerçekleştireceğiz. İlçemize ise Ünlü ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi ve Sanatçı-Yazar Yaşar Alptekin’i Bucaklı hemşerilerimizle bir araya getireceğiz. Programı ise çocuklarımız için gerçekleştireceğimiz, Hacıvat-Karagöz oyunları ve Jonglör gösterisi ile açacağız. Tüm halkımızı 19 Haziran Pazar günü Cumhuriyet meydanındaki etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.
Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Eşref Ziya Terzi ve Yaşar Alptekin, Pazar günü Teravih namazından sonra sahne alacaklar.

Cumhuriyet Meydanında ünlü ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi ve Sanatçı-Yazar Yaşar Alptekin Bucaklılarla buluşuyor.

Sanatçı Yaşar Alptekin Sakıp Sabancı'nın 2004 yılındaki cenazesinden sonra eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete verdi.

Eskiden favori mekanlarının gece kulüpleri, disko ve barlar olduğunu söyleyen Yaşar Alptekin şimdi Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut Camilerinin yolunu tutuyor. Alptekin : " Öğle namazlarını Eyüp Sultan'da, Cumaları da Azîz Mahmûd Hüdâyî Camii'nde kılıyorum. Türbeleri ziyarete gidiyorum" derken bir farklılığı da dile getirmeden edemiyor: “Şimdi gerçek arkadaşlarla tanıştım”.

 Bucak Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçenin merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda, birbirinden farklı etkinliklerde Bucaklıları bir araya getiriyor. Kendine has ve özgün müzik anlayışıyla oluşturduğu birbirinden güzel ezgilerle hayranlarının gönlüne adeta taht kuran Eşref Ziya Terzi, 19 Haziran Pazar günü Bucaklılarla buluşacak. Cumhuriyet meydanında Eşref Ziya hayranları ile bir araya getirecek sanatçıların programlarının başlama saati ise teravih namazı sonrasında gerçekleşecektir

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada, “Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizden dolayı bu haftaki Ramazan etkinliğimizi Pazar günü gerçekleştireceğiz. İlçemize ise Ünlü ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi ve Sanatçı-Yazar Yaşar Alptekin’i Bucaklı hemşerilerimizle bir araya getireceğiz. Programı ise çocuklarımız için gerçekleştireceğimiz, Hacıvat-Karagöz oyunları ve Jonglör gösterisi ile açacağız. Tüm halkımızı 19 Haziran Pazar günü Cumhuriyet meydanındaki etkinliğimize davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.