BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI

GÜNDEM 17.06.2016 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4345+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI

Burdur Valiliği görevine son valiler kararnamesi ile atanan Şerif Yılmaz Cuma Namazını Ulu Cami de kıldıktan sonra görevine başladı.
Burdur Valiliği yoğun bir uğurlama ve karşılama törenlerine sahne oldu. Sabah saatlerinde Hasan Kürklü ve eşini uğurlayan valilik protokolü ve personeli öğle saatlerinde yeni Burdur valisi Şerif Yılmaz’ı karşılama telaşı içine girdi. Burdur vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile Belediye Başkanları ise günün büyük bölümündeki mesailerini uğurlama ve karşılamaya ayırdı.   Burdur’un çiçeği burnundaki valisi Şerif Yılmaz, koltuğuna oturduktan sonra ki saatlerinde Burdur halkına sıcak mesajlar verirken kendisinin 4’üncü il valiliği olduğunu söyledi. Yılmaz, “ kendisinden önce görev yapan meslektaşlarına iyi dileklerde bulunarak zaman içinde Burdur’a ne kadar hizmet edebilirsek bizler için onur olacaktır. Hizmet ettiğim yerlerde kendi adına dikili bir ağacı olmadı şayet bir ağaç diktiysem oda orada kalmıştır.   Burdur’un kendi doğduğum büyüdüğüm yere çok uzak değil aynı iklim ve aynı kültürün birlikteliğine sahip aynı coğrafya içinde bulunan insanlarız. Bazı şeyleri daha rahat başaracağımıza inanıyorum. Valilik makamının herkese açık olduğunu belirten Yılmaz, bizler için önemli olan vatandaşa hizmettir dedi. Burdur da görev sürem içinde ne kadar hizmet edebilirsek buradan ayrılırken de onun bahtiyarlığı içinde ayrılırız dedi:    Gazetemiz sahibi ve muhabiri Mustafa Arslan’ın sorusu üzerine; Vali Yılmaz şu açıklamayı yaptı. Kendisinin hukukçu bir vali olduğunu belirterek doğru bilginin doğru yerden alınması gerektiğini bilginin önüne engel konulamayacağını basına bu konuda yakın olacaklarını ancak yasal nedenlerden dolayı demeç konusunda kendisinin vereceğini bilgi konusunda esnek davranacağının işaretlerini verdi.
Burdur Valiliği görevine son valiler kararnamesi ile atanan Şerif Yılmaz Cuma Namazını Ulu Cami de kıldıktan sonra görevine başladı.

Burdur Valiliği yoğun bir uğurlama ve karşılama törenlerine sahne oldu. Sabah saatlerinde Hasan Kürklü ve eşini uğurlayan valilik protokolü ve personeli öğle saatlerinde yeni Burdur valisi Şerif Yılmaz’ı karşılama telaşı içine girdi. Burdur vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile Belediye Başkanları ise günün büyük bölümündeki mesailerini uğurlama ve karşılamaya ayırdı.

 

Burdur’un çiçeği burnundaki valisi Şerif Yılmaz, koltuğuna oturduktan sonra ki saatlerinde Burdur halkına sıcak mesajlar verirken kendisinin 4’üncü il valiliği olduğunu söyledi. Yılmaz, “ kendisinden önce görev yapan meslektaşlarına iyi dileklerde bulunarak zaman içinde Burdur’a ne kadar hizmet edebilirsek bizler için onur olacaktır. Hizmet ettiğim yerlerde kendi adına dikili bir ağacı olmadı şayet bir ağaç diktiysem oda orada kalmıştır.

 

Burdur’un kendi doğduğum büyüdüğüm yere çok uzak değil aynı iklim ve aynı kültürün birlikteliğine sahip aynı coğrafya içinde bulunan insanlarız. Bazı şeyleri daha rahat başaracağımıza inanıyorum. Valilik makamının herkese açık olduğunu belirten Yılmaz, bizler için önemli olan vatandaşa hizmettir dedi. Burdur da görev sürem içinde ne kadar hizmet edebilirsek buradan ayrılırken de onun bahtiyarlığı içinde ayrılırız dedi:

 

 Gazetemiz sahibi ve muhabiri Mustafa Arslan’ın sorusu üzerine; Vali Yılmaz şu açıklamayı yaptı. Kendisinin hukukçu bir vali olduğunu belirterek doğru bilginin doğru yerden alınması gerektiğini bilginin önüne engel konulamayacağını basına bu konuda yakın olacaklarını ancak yasal nedenlerden dolayı demeç konusunda kendisinin vereceğini bilgi konusunda esnek davranacağının işaretlerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.