BAŞKAN ENCENGİZ BELEDİYE PERSONELİ VE AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

YAŞAM 01.07.2016 - 13:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3936+ kez okundu.
 

BAŞKAN ENCENGİZ BELEDİYE PERSONELİ VE AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz Belediye personeli, eş ve çocukları için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.
İftar programına Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, belediye meclis üyeleri ile belediye personeli katıldı. İftar öncesinde masaları gezen Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, işçilerin ve aile fertlerinin sorunları ile yakından ilgilendi. İftar yemeğinde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Hedefimiz Burdur Halkına kaliteli hizmeti ulaştırabilmek. Bu hedef doğrultusunda elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Gerçek anlamda Burdur’a hizmet eden kurumlar içerisinde en başarılı kurum olmayı başardık. Bizim en değerli varlıklarımız çalışanlarımız. Belediyenin gerçek sahipleri çalışanlarıdır. Siyasi bir kıyım yapmayacağımızı söylemiştik. Geçen süre içerisinde siyasi bir kıyım yapmadığımızı gösterdik. Bugün itibariye iş makinelerini yenileyen, üreten, ürettiğini halkıyla paylaşan bir beleye durumundayız. Halkımızda ki beklentide arttı. Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar Burdur için Burdur halkı için. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.  
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz Belediye personeli, eş ve çocukları için Serenler Otel’de iftar programı düzenlendi.

İftar programına Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu, belediye meclis üyeleri ile belediye personeli katıldı. İftar öncesinde masaları gezen Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, işçilerin ve aile fertlerinin sorunları ile yakından ilgilendi.

İftar yemeğinde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Hedefimiz Burdur Halkına kaliteli hizmeti ulaştırabilmek. Bu hedef doğrultusunda elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Gerçek anlamda Burdur’a hizmet eden kurumlar içerisinde en başarılı kurum olmayı başardık. Bizim en değerli varlıklarımız çalışanlarımız. Belediyenin gerçek sahipleri çalışanlarıdır. Siyasi bir kıyım yapmayacağımızı söylemiştik. Geçen süre içerisinde siyasi bir kıyım yapmadığımızı gösterdik. Bugün itibariye iş makinelerini yenileyen, üreten, ürettiğini halkıyla paylaşan bir beleye durumundayız. Halkımızda ki beklentide arttı. Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar Burdur için Burdur halkı için. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.