İŞ ADAMI’NIN İFTAR YEMEĞİ’NE VALİ YILMAZ DA KATILDI.

02.07.2016 - 09:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4051+ kez okundu.
 

İŞ ADAMI’NIN İFTAR YEMEĞİ’NE VALİ YILMAZ DA KATILDI.

Vali Şerif Yılmaz, İş Adamı Ercan Akın tarafından Ulu Cami avlusunda düzenlenen İftar Yemeğine katılarak vatandaşla beraber iftar yaptı.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur’un tanınmış iş adamlarından Ercan Akın tarafından düzenlenen geleneksel olarak 5'incisini düzenlediği Kadir Gecesi İftar Yemeğinde yaklaşık 2 bin kişilik iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, Vali Şerif Yılmaz'ın beraberinde, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, 22 ve 23. Dönem Burdur Milletvekili Mehmet Alp, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Adalet Komisyonu Başkanı Suat Alaca, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Kamil Özcan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  Ercan Akın yaptığı konuşmada, "Geleneksel Kadir Gecesi İftar Yemeğimizin 5'incisini düzenledik. İnşallah bundan sonrada devam ettireceğiz. Bu seneki İftar yemeğimizi engelli vatandaşlarımız ve protokol üyelerinin katılımı ile bir arada gerçekleştirdik" dedi.   İftar programı, iftar yemeği sonrası İl Müftüsü Hıdır Bayrak'ın yaptığı dua ile son buldu. 
Vali Şerif Yılmaz, İş Adamı Ercan Akın tarafından Ulu Cami avlusunda düzenlenen İftar Yemeğine katılarak vatandaşla beraber iftar yaptı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur’un tanınmış iş adamlarından Ercan Akın tarafından düzenlenen geleneksel olarak 5'incisini düzenlediği Kadir Gecesi İftar Yemeğinde yaklaşık 2 bin kişilik iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, Vali Şerif Yılmaz'ın beraberinde, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, 22 ve 23. Dönem Burdur Milletvekili Mehmet Alp, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Adalet Komisyonu Başkanı Suat Alaca, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Kamil Özcan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Ercan Akın yaptığı konuşmada, "Geleneksel Kadir Gecesi İftar Yemeğimizin 5'incisini düzenledik. İnşallah bundan sonrada devam ettireceğiz. Bu seneki İftar yemeğimizi engelli vatandaşlarımız ve protokol üyelerinin katılımı ile bir arada gerçekleştirdik" dedi.

 

İftar programı, iftar yemeği sonrası İl Müftüsü Hıdır Bayrak'ın yaptığı dua ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.