ÇAVDIR İLÇESİ BAŞKAN UYSAL’IN EN BÜYÜK SEVDASI

YAŞAM 09.07.2016 - 10:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4302+ kez okundu.
 

ÇAVDIR İLÇESİ BAŞKAN UYSAL’IN EN BÜYÜK SEVDASI

Burdur’un orta ölçekli ilçelerinden biri olan Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ın en büyük sevdası ilçesi
Burdur- Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, ticaret yapmasının yanı sıra Çavdır Esnaf Odası Başkanlığı yaptığı dönem de 2004 yılın da AK Partiden seçimlere girerek seçimleri kazandı. Çavdır ilçesinde seçildiği döneme kadar sorunlarını ve gelişmemişlik düzeyini de çok iyi bilen Mustafa Uysal ilk görev döneminde ilçede kendi bütçesi ile nelerin yapılacağının planlamasını yaptı. İlçeye getirilmesi gereken hizmetleri kısa, orta uzun vade olarak ekibi ile değerlendirdi.   Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ın, sevdası adeta ilçesinin hızla kalkınması olmuştu bir yandan yapılması gereken çalışmaları yapıyor bir yandan da Ankara da projelerine parasal katkı alabilmek için gecesini gündüzüne katarak takip ediyordu. Sonuçlanan projeleri hayata geçirebilmek için takibini sürdürüyordu.    Başkan Mustafa Uysal bir gün ilçe içinde yol ve kaldırım çalışmaları sırasında babasının evinin bir bölümü yıktırma için babasının kapısını çalarak rızasını almam istedi. Oğlunun başarısına gölge düşürmemek için buna razı olarak bedelsiz bağışladı. Olay ilçede olumlu karşılandı ve günün konusu oldu. Televizyonlarda haber oldu.   Bu gün üçüncü dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Uysal her geçen gün ilçesinin gelişmesini sağlayarak Çavdır ilçesine Yüksek Okul kazandırmanın yanı sıra sosyal alanda yaptığı çalışmaya devam etmektedir. Başkan uysal en son projeleri, İlçeye kapalı Pazar yeri, Belediye gelirlerini artırmak için sıra dükkanlar, İlçenin içme ve kullanma suyu ihtiyacı için Karaköy kaplaj su kaynağından içme suyu isale hattı ve 500 tonluk su deposu yapılması çalışmaları sürüyor.   Başkan Uysal, Çavdır’ın yaşanılası bir kent olması için çevre önemini iyi bildiklerini belirterek ilçe için atık su arıtma tesisi ve 3000 metrelik isale hattı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yeni bir görev dönemi için sorulduğunda ise Çavdır halkının sağduyusuna güvendiğini bunun için zamanın daha erken olduğunu ifade ediyor.
Burdur’un orta ölçekli ilçelerinden biri olan Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ın en büyük sevdası ilçesi

Burdur- Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, ticaret yapmasının yanı sıra Çavdır Esnaf Odası Başkanlığı yaptığı dönem de 2004 yılın da AK Partiden seçimlere girerek seçimleri kazandı. Çavdır ilçesinde seçildiği döneme kadar sorunlarını ve gelişmemişlik düzeyini de çok iyi bilen Mustafa Uysal ilk görev döneminde ilçede kendi bütçesi ile nelerin yapılacağının planlamasını yaptı. İlçeye getirilmesi gereken hizmetleri kısa, orta uzun vade olarak ekibi ile değerlendirdi.

 

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ın, sevdası adeta ilçesinin hızla kalkınması olmuştu bir yandan yapılması gereken çalışmaları yapıyor bir yandan da Ankara da projelerine parasal katkı alabilmek için gecesini gündüzüne katarak takip ediyordu. Sonuçlanan projeleri hayata geçirebilmek için takibini sürdürüyordu.

 

 Başkan Mustafa Uysal bir gün ilçe içinde yol ve kaldırım çalışmaları sırasında babasının evinin bir bölümü yıktırma için babasının kapısını çalarak rızasını almam istedi. Oğlunun başarısına gölge düşürmemek için buna razı olarak bedelsiz bağışladı. Olay ilçede olumlu karşılandı ve günün konusu oldu. Televizyonlarda haber oldu.

 

Bu gün üçüncü dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Uysal her geçen gün ilçesinin gelişmesini sağlayarak Çavdır ilçesine Yüksek Okul kazandırmanın yanı sıra sosyal alanda yaptığı çalışmaya devam etmektedir. Başkan uysal en son projeleri, İlçeye kapalı Pazar yeri, Belediye gelirlerini artırmak için sıra dükkanlar, İlçenin içme ve kullanma suyu ihtiyacı için Karaköy kaplaj su kaynağından içme suyu isale hattı ve 500 tonluk su deposu yapılması çalışmaları sürüyor.

 

Başkan Uysal, Çavdır’ın yaşanılası bir kent olması için çevre önemini iyi bildiklerini belirterek ilçe için atık su arıtma tesisi ve 3000 metrelik isale hattı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yeni bir görev dönemi için sorulduğunda ise Çavdır halkının sağduyusuna güvendiğini bunun için zamanın daha erken olduğunu ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.