DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI.

YAŞAM 18.07.2016 - 09:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3949+ kez okundu.
 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI.

Pazar günü kindi Namazına Müteakip, demokrasi Şehitleri ve bu vatan toprakları için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için Ulu Cami'de düzenlenen gıyabi Cenaze Namazına katıldı.
Ulu Cami'de düzenlenen Gıyabi Cenaze Namazına Vali Şerif Yılmaz, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Sevret Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bazı şer odakları tarafından Ülkemizde darbe yapmak suretiyle, Ülkemizin Demokratik yapısını değiştirmeye çalışanlara, kahramanca dur diyerek, canları hiçe sayarak milletinin huzuru ve ülkesinin devamı için şehit olan Askerlerimiz, Polislerimiz ve Vatandaşlarımız için Gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Kılınan namazın ardından Müftü Vekili Halil Taş ve Müftü Yardımcısı Mehmet Gündoğdu tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı.
Pazar günü kindi Namazına Müteakip, demokrasi Şehitleri ve bu vatan toprakları için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için Ulu Cami'de düzenlenen gıyabi Cenaze Namazına katıldı.

Ulu Cami'de düzenlenen Gıyabi Cenaze Namazına Vali Şerif Yılmaz, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Sevret Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bazı şer odakları tarafından Ülkemizde darbe yapmak suretiyle, Ülkemizin Demokratik yapısını değiştirmeye çalışanlara, kahramanca dur diyerek, canları hiçe sayarak milletinin huzuru ve ülkesinin devamı için şehit olan Askerlerimiz, Polislerimiz ve Vatandaşlarımız için Gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Kılınan namazın ardından Müftü Vekili Halil Taş ve Müftü Yardımcısı Mehmet Gündoğdu tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.