KAÇAK KAZI EKİBİNE SUÇÜSTÜ

ASAYİŞ 03.08.2016 - 09:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4456+ kez okundu.
 

KAÇAK KAZI EKİBİNE SUÇÜSTÜ

Burdur II J.K.lığı tarafından; Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde kaçak kazı yapan şahıslara suçüstü yapıldı.
Burdur II J.K.lığı tarafından; Son yıllarda merkez ve merkeze bağlı alanlarda ve ilçelere bağlı köylerde kaçak kazı yapan şahıslara Jandarma göz açtırmamaktadır. Aldığı her ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri her türlü suç ve suçlularla mücadele etmektedir Burdur II J.K.lığı tarafından; Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde bulunan Kaya Mezarlarında ( I. Derece Sit alanı) izinsiz kazı yapılacağı duyumu alınmıştır. 02 Ağustos 2016 tarihinde Burdur II Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde bulunan Kaya Mezarlarında ( I. Derece Sit alanı) icra edilen operasyonda, A.Ç., A.Ö ve E.Ö isimli şahıslar dedektörlerle araştırma yaparken suçüstü yakalanmışlardır. Şüphelilerle birlikte (2) Adet Dedektör, (2) Adet Arama Çubuğu, (I) Kürek, (1) Adet Kazma ve (I) Adet de Manila ele geçirilmiştir. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş olup, şüpheli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.  
Burdur II J.K.lığı tarafından; Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde kaçak kazı yapan şahıslara suçüstü yapıldı.

Burdur II J.K.lığı tarafından; Son yıllarda merkez ve merkeze bağlı alanlarda ve ilçelere bağlı köylerde kaçak kazı yapan şahıslara Jandarma göz açtırmamaktadır. Aldığı her ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri her türlü suç ve suçlularla mücadele etmektedir

Burdur II J.K.lığı tarafından; Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde bulunan Kaya Mezarlarında ( I. Derece Sit alanı) izinsiz kazı yapılacağı duyumu alınmıştır.

02 Ağustos 2016 tarihinde Burdur II Merkez Günalan Köyü, Sivrikaya Tepe, Akpınar Mevkii'nde bulunan Kaya Mezarlarında ( I. Derece Sit alanı) icra edilen operasyonda, A.Ç., A.Ö ve E.Ö isimli şahıslar dedektörlerle araştırma yaparken suçüstü yakalanmışlardır. Şüphelilerle birlikte (2) Adet Dedektör, (2) Adet Arama Çubuğu, (I) Kürek, (1) Adet Kazma ve (I) Adet de Manila ele geçirilmiştir.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş olup, şüpheli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.