ISPARTA 1400 ÜNCÜ ŞEHİDİNİ TOPRAĞA VERDİ

GÜNDEM 11.08.2016 - 18:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3844+ kez okundu.
 

ISPARTA 1400 ÜNCÜ ŞEHİDİNİ TOPRAĞA VERDİ

Isparta PKK ile mücadelede En son olarak Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit'i toprağa verdi.
Isparta Çanakkale, İstiklal Savaşı, Kurtuluş Savaşı ve İç Güvenlik harekatı esnasında bugüne kadar 1400 dolayında şehit verdi. En son olarak Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit'i toprağa verdi.   Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki Habur-2 Köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı. Şehit düşen askerlerimizden Isparta'da yaşayan 23 yaşındaki Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Hilmi Yiğit bugün Isparta'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.   Şehidin cenaze törenine katılmak üzere Isparta iline giden Vali Yılmaz, öğle namazına müteakip Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit için düzenlenen Cenaze törenine katıldı. Isparta Protokolü, Askeri Erkan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende. İlk olarak Şehit Ahmet Hilmi Yiğit'in öz geçmişi okundu. Yapılan duanın ardından kılınan cenaze namazı sonrası törene katılanlardan Şehit Uzman Erbaş Yiğit için helallik alındı. Isparta Valiliği önünde düzenlenen törenin ardından şehidimizin naaşı top arabasına konularak  tören takımı eşliğinde tekbir sesleriyle cenaze aracına götürüldü. Buradan Şehidimizin naaşı  cenaze aracına konularak Isparta Şehitliğine götürülerek toprağa verildi.     
Isparta PKK ile mücadelede En son olarak Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit'i toprağa verdi.

Isparta Çanakkale, İstiklal Savaşı, Kurtuluş Savaşı ve İç Güvenlik harekatı esnasında bugüne kadar 1400 dolayında şehit verdi. En son olarak Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit'i toprağa verdi.


 

Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki Habur-2 Köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı. Şehit düşen askerlerimizden Isparta'da yaşayan 23 yaşındaki Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Hilmi Yiğit bugün Isparta'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.


 

Şehidin cenaze törenine katılmak üzere Isparta iline giden Vali Yılmaz, öğle namazına müteakip Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte Şehit Uzman Erbaş Ahmet Hilmi Yiğit için düzenlenen Cenaze törenine katıldı. Isparta Protokolü, Askeri Erkan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende. İlk olarak Şehit Ahmet Hilmi Yiğit'in öz geçmişi okundu. Yapılan duanın ardından kılınan cenaze namazı sonrası törene katılanlardan Şehit Uzman Erbaş Yiğit için helallik alındı. Isparta Valiliği önünde düzenlenen törenin ardından şehidimizin naaşı top arabasına konularak  tören takımı eşliğinde tekbir sesleriyle cenaze aracına götürüldü. Buradan Şehidimizin naaşı  cenaze aracına konularak Isparta Şehitliğine götürülerek toprağa verildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.