ÜST GEÇİTLER İÇİN İLK ADIM ATILDI.

DİĞER 14.08.2016 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4641+ kez okundu.
 

ÜST GEÇİTLER İÇİN İLK ADIM ATILDI.

Bucak ilçesinde Kahveler Kavşağı'nda ve Sanayi Kavşağı'nda yapılacak yapılması planlanan üst geçitler için beklenen adım atıldı.
Burdur Bucak Kahveler Kavşağı'nda ve Sanayi Kavşağı'nda yapılacak üst geçitler için gerekli yazışmaların ardından proje ihaleye çıkacak. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu vatandaşlarımızın ve küçük yaşta çocuklarımızın ve okullardaki öğrencilerimizin taşıt seyri seferinde kazalara maruz kalmaması açısından önemli olduğunu dile getirdi. İlçemizin içinden geçen kara yolunda insan kaybı ve maddi hasarların meydana gelmesi herkesin üzüntü kaynağı olmaktaydı. Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde söz verdiği üst geçit projesinin hayata geçirilmesinden dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Süleyman Mutlu, yaptığı açıklamada "Seçim zamanı hemşehrilerime verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.Başbakanımız Binali Yıldırım Bey ile yapmış olduğumuz toplantıda Bucak ilçemizde, seçim vaatlerimiz arasında olan Kahveler ve Sanayi Sitesi Kavşaklarına üst geçit projemizin 2016 Yılı içinde ihale edileceğinin müjdesini almıştık. Şimdi de bu müjdenin gereklilikleri yerine getiriliyor. Resmi yazışmaların yapılmasının ardından ihale süreci başlayacak. Hızla bu resmi prosedür işleri tamamlanarak, ihalenin ardından ilk kazma vurulacak. Bu çalışmaların yapılmasında başta Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'a,Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürümüz Sayın Arif Çobanoğlu'na,Sayın Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Reşat Petek'e, Bucak AK Parti İlçesi Başkanımız Emrullah Ünal'a teşekkür ederim" dedi.  
Bucak ilçesinde Kahveler Kavşağı'nda ve Sanayi Kavşağı'nda yapılacak yapılması planlanan üst geçitler için beklenen adım atıldı.

Burdur Bucak Kahveler Kavşağı'nda ve Sanayi Kavşağı'nda yapılacak üst geçitler için gerekli yazışmaların ardından proje ihaleye çıkacak. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu vatandaşlarımızın ve küçük yaşta çocuklarımızın ve okullardaki öğrencilerimizin taşıt seyri seferinde kazalara maruz kalmaması açısından önemli olduğunu dile getirdi. İlçemizin içinden geçen kara yolunda insan kaybı ve maddi hasarların meydana gelmesi herkesin üzüntü kaynağı olmaktaydı.

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde söz verdiği üst geçit projesinin hayata geçirilmesinden dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Süleyman Mutlu, yaptığı açıklamada "Seçim zamanı hemşehrilerime verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.Başbakanımız Binali Yıldırım Bey ile yapmış olduğumuz toplantıda Bucak ilçemizde, seçim vaatlerimiz arasında olan Kahveler ve Sanayi Sitesi Kavşaklarına üst geçit projemizin 2016 Yılı içinde ihale edileceğinin müjdesini almıştık. Şimdi de bu müjdenin gereklilikleri yerine getiriliyor. Resmi yazışmaların yapılmasının ardından ihale süreci başlayacak. Hızla bu resmi prosedür işleri tamamlanarak, ihalenin ardından ilk kazma vurulacak. Bu çalışmaların yapılmasında başta Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'a,Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürümüz Sayın Arif Çobanoğlu'na,Sayın Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Reşat Petek'e, Bucak AK Parti İlçesi Başkanımız Emrullah Ünal'a teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.