BURDUR DA YAKINDA BİZ DE ÇIKIYORUZ

YAŞAM 20.08.2016 - 12:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4348+ kez okundu.
 

BURDUR DA YAKINDA BİZ DE ÇIKIYORUZ

Değerli Burdurlular. 25 yılı aşkın sürede basın camiasında çeşitli görevlerde bulundum şimdi sizlere ekonomi ve yaşam alanında bir dergi ile sizlerdeyim.
Değerli okuyucularım. Sevgili Burdurlular. Emeklilik hayatının insan hayatının bitme noktası olmadığını belirtmek istiyorum. Her insan hayatta bir şeyler yapabilme üretim becerisine sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Onun içinde 25 yılı aşkın süredir birçok habere imza atma ve Milliyet Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı gibi kurumların yanı sıra İnternet Gazeteciliği alanında da çok sevdiğim basın mesleğine devam ettim kendi meslek bilincimin içinde eksik gördüğüm alanda yeni bir görevi yerine getirmek bunu sizlere sunmak istiyorum. Elbette ki gerek İnternet gerek gazete konusunda görevlerin devam edeceğini de buradan sizlere belirtmek istiyorum.   Sizlerde takdir edersiniz ki (Güneş giren eve doktor girmez) misali ülkemizin geleceği bir gurup akılsızlar gurubu tarafından karartılmak istendi. Ama ulusal bütünlüğümüze kast eden bu canavarlar Türk halkının sağduyusuna ve basın camiasının gerektiğindeki azim ve kararlığı sayesinde bir gecenin sabahında bertaraf edilmiştir. Bu nedenle sizler çok iyi biliyorsunuz ki günümüz teknolojisi yaşam konusunda hatta mal ve hizmetleri üreten esnafımızın, sanayicimizin önünü açacak hizmetleri basın ve mevkuteleri hatta önemli sayılacak yayınları ile dünyanın her yanına ulaştırma kabiliyetine sahiptir.   Bu nedenle Burdur (EKO&LİFE) önemli bir açığı kapatacak sanayicimizin üretiminin ulusal ve uluslar arası alana taşınmasına yardımcı olacaktır. Bizlerin görevi halkımızın bilgi almasını sağlamak olduğu kadar yörenin tanınmasına katkı sağlamanın yanı sıra sanayicimizin ve üretim yapan sektörlere kendi alanında rehber olmaktır. Hiç kuşkuya yer yok ki Burdur gerek çevresindeki gerekse ülkemizdeki birçok ilden aşağı profilde bir yerde değildir. Bu güne kadar bu konuda çaba gösteren arkadaşlarım bunu yaptığı görev nedeni ile ispat etmişlerdir. Bu yarışta bizlerde varız diyerek yola çıkıyoruz.
Değerli Burdurlular. 25 yılı aşkın sürede basın camiasında çeşitli görevlerde bulundum şimdi sizlere ekonomi ve yaşam alanında bir dergi ile sizlerdeyim.

Değerli okuyucularım. Sevgili Burdurlular. Emeklilik hayatının insan hayatının bitme noktası olmadığını belirtmek istiyorum. Her insan hayatta bir şeyler yapabilme üretim becerisine sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Onun içinde 25 yılı aşkın süredir birçok habere imza atma ve Milliyet Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı gibi kurumların yanı sıra İnternet Gazeteciliği alanında da çok sevdiğim basın mesleğine devam ettim kendi meslek bilincimin içinde eksik gördüğüm alanda yeni bir görevi yerine getirmek bunu sizlere sunmak istiyorum. Elbette ki gerek İnternet gerek gazete konusunda görevlerin devam edeceğini de buradan sizlere belirtmek istiyorum.

 

Sizlerde takdir edersiniz ki (Güneş giren eve doktor girmez) misali ülkemizin geleceği bir gurup akılsızlar gurubu tarafından karartılmak istendi. Ama ulusal bütünlüğümüze kast eden bu canavarlar Türk halkının sağduyusuna ve basın camiasının gerektiğindeki azim ve kararlığı sayesinde bir gecenin sabahında bertaraf edilmiştir. Bu nedenle sizler çok iyi biliyorsunuz ki günümüz teknolojisi yaşam konusunda hatta mal ve hizmetleri üreten esnafımızın, sanayicimizin önünü açacak hizmetleri basın ve mevkuteleri hatta önemli sayılacak yayınları ile dünyanın her yanına ulaştırma kabiliyetine sahiptir.

 

Bu nedenle Burdur (EKO&LİFE) önemli bir açığı kapatacak sanayicimizin üretiminin ulusal ve uluslar arası alana taşınmasına yardımcı olacaktır. Bizlerin görevi halkımızın bilgi almasını sağlamak olduğu kadar yörenin tanınmasına katkı sağlamanın yanı sıra sanayicimizin ve üretim yapan sektörlere kendi alanında rehber olmaktır. Hiç kuşkuya yer yok ki Burdur gerek çevresindeki gerekse ülkemizdeki birçok ilden aşağı profilde bir yerde değildir. Bu güne kadar bu konuda çaba gösteren arkadaşlarım bunu yaptığı görev nedeni ile ispat etmişlerdir. Bu yarışta bizlerde varız diyerek yola çıkıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.