BURDUR AK PARTİ DE YENİ YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

SİYASET 23.08.2016 - 18:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3948+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ DE YENİ YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

Burdur AK Parti İl yönetiminde iki üyenin işlerinin yoğunluğu üzerine kendi istekleri ile yönetimden ayrılmaları üzerine yönetim değişikliğine gidildi.
  Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, Yaptığı yazılı açıklamada; Burdur AK Parti İl yönetimine “Genel Merkez” ataması ile gelen Volkan Mengi, Rıza Adnan Uysal olmak üzere 7 kişi parti yürütmesinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrıldılar. Volkan Mengi Belediye Meclisinde AK Parti adına görevini devam ettirirken. Alınan karar gereği Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki’nin başkanlığında yeni üyeler göreve getirildi. AK Parti il Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği yürütme kurulunda aşağıdaki gibi değişiklikler yapılmıştır. AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki. İl Başkanı olarak yerini korurken parti yürütmesinden ayrılan üyelerin yerine yapılan toplantı sonunda şu üyeler getirilmiştir. Siyasi ve Hukuk isler Başkanı; Adem Çakıcı Teşkilat Başkanı: Güven Çelik Secim İsleri Başkanı: Mehmet Çavdar Tanıtım ve Medya Başkanı: Yusuf Yağız Sosyal işler Başkanı: Metin Tuncel Yerel Yönetimler Başkanı: Bahri Kılıçaslan Ekonomik işler Başkanı: Kamuran Özçelik Halkla ilişkiler Başkanı: G.Nihal Gündüzalp Mali ve idari isler Başkanı: Hüseyin Okan Il Sekreter: Gürhan Özveren Cevre ve Şehircilik Başkanı: Fatima Küçükkaplan İnsan Hakları Başkanı: Mustafa Arslan AR-GE Başkanı: Mehmet Altay yapılan bu değişikliğin partimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini temenni eder.  Bir önceki Yönetim Kurulunda görev alan arkadaşlarımıza çalışmalardan dolayı ise yeni yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz. Yeni partimizin yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza başarılarının devamını dileriz  
Burdur AK Parti İl yönetiminde iki üyenin işlerinin yoğunluğu üzerine kendi istekleri ile yönetimden ayrılmaları üzerine yönetim değişikliğine gidildi.

 

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki, Yaptığı yazılı açıklamada; Burdur AK Parti İl yönetimine “Genel Merkez” ataması ile gelen Volkan Mengi, Rıza Adnan Uysal olmak üzere 7 kişi parti yürütmesinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrıldılar. Volkan Mengi Belediye Meclisinde AK Parti adına görevini devam ettirirken. Alınan karar gereği Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki’nin başkanlığında yeni üyeler göreve getirildi.

AK Parti il Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği yürütme kurulunda aşağıdaki gibi değişiklikler yapılmıştır. AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki. İl Başkanı olarak yerini korurken parti yürütmesinden ayrılan üyelerin yerine yapılan toplantı sonunda şu üyeler getirilmiştir.
Siyasi ve Hukuk isler Başkanı; Adem Çakıcı
Teşkilat Başkanı: Güven Çelik
Secim İsleri Başkanı: Mehmet Çavdar
Tanıtım ve Medya Başkanı: Yusuf Yağız
Sosyal işler Başkanı: Metin Tuncel
Yerel Yönetimler Başkanı: Bahri Kılıçaslan
Ekonomik işler Başkanı: Kamuran Özçelik
Halkla ilişkiler Başkanı: G.Nihal Gündüzalp
Mali ve idari isler Başkanı: Hüseyin Okan
Il Sekreter: Gürhan Özveren
Cevre ve Şehircilik Başkanı: Fatima Küçükkaplan
İnsan Hakları Başkanı: Mustafa Arslan
AR-GE Başkanı: Mehmet Altay
yapılan bu değişikliğin partimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini temenni eder.  Bir önceki Yönetim Kurulunda görev alan arkadaşlarımıza çalışmalardan dolayı ise yeni yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz. Yeni partimizin yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza başarılarının devamını dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.