BUCAK BELEDİYESİ SÜNNET KIYAFETLERİNİ DAĞITTI

25.08.2016 - 13:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3432+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ SÜNNET KIYAFETLERİNİ DAĞITTI

Bucak Belediyesi’nin Bucaklı çocuklar için her yıl düzenlediği Sünnet Şöleni için sünnet olan çocuklara kıyafet dağıtımı gerçekleşti.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu geleneksel hale gelen Belediyemizin organizasyonunda gerçekleşen 24’üncü toplu sünnet şölenimizi bu yılda bizler Bucak Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. Esasında dinimizin bir gereği olan erkek çocukların sünnet olması asırlardan bu yana gerek bireysel gerekse bunu yapan kurumlar tarafından sürdürülmektedir.      Türkiye de yaklaşık olarak birçok Belediye tarafından gerçekleştirilen sünnet merasimleri artık neredeyse geleneksel günler haline geldi. Bizler de ailelerin en mutlu günü olarak bilenen sünnet ve evlenme merasimlerinde halkımızın biz her konuda yanında olduğumuz gibi sünnet merasimlerinde de yanında olmaktan mutluyuz. Birlik ve beraberlik içinde çocuklarımızın yanındayız. Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni programlarının 24.’sü 2 Eylül’de Bucak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek. 110 çocuğun sünnet edileceği şölen için kıyafet dağıtımlarına başladı. Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleşen kıyafet dağıtımına çocuklar ve aileleri katıldı. Sünnet kıyafetlerini alan çocuklar ise böylesine güzel bir organizasyona imza attığı için Başkan Süleyman Mutlu amcalarına teşekkür ettiler.  
Bucak Belediyesi’nin Bucaklı çocuklar için her yıl düzenlediği Sünnet Şöleni için sünnet olan çocuklara kıyafet dağıtımı gerçekleşti.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu geleneksel hale gelen Belediyemizin organizasyonunda gerçekleşen 24’üncü toplu sünnet şölenimizi bu yılda bizler Bucak Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. Esasında dinimizin bir gereği olan erkek çocukların sünnet olması asırlardan bu yana gerek bireysel gerekse bunu yapan kurumlar tarafından sürdürülmektedir.

     Türkiye de yaklaşık olarak birçok Belediye tarafından gerçekleştirilen sünnet merasimleri artık neredeyse geleneksel günler haline geldi. Bizler de ailelerin en mutlu günü olarak bilenen sünnet ve evlenme merasimlerinde halkımızın biz her konuda yanında olduğumuz gibi sünnet merasimlerinde de yanında olmaktan mutluyuz. Birlik ve beraberlik içinde çocuklarımızın yanındayız.

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni programlarının 24.’sü 2 Eylül’de Bucak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek. 110 çocuğun sünnet edileceği şölen için kıyafet dağıtımlarına başladı. Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleşen kıyafet dağıtımına çocuklar ve aileleri katıldı. Sünnet kıyafetlerini alan çocuklar ise böylesine güzel bir organizasyona imza attığı için Başkan Süleyman Mutlu amcalarına teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.