30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI BELEDİYE KONSERLE TAÇLANDIRACAK

YAŞAM 29.08.2016 - 14:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4010+ kez okundu.
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI BELEDİYE KONSERLE TAÇLANDIRACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünde Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü ve Mehmet Erdem Konseriyle kutlanacak.
Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızdaki tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anacağız. Burdur Belediyesi tarafından bu yıl, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri 30 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Köprübaşı Mevkiinden Şeker Meydanına kadar yapılacak Zafer Bayramı yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüşün ardından saat 21.00’de Şeker Meydanı’nda Mehmet Erdem konseri düzenlenecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi 30 Ağustos zafer bayramı Belediyemiz ile halkımızın katılımı ile coşku içinde kutlayacağız. Gerek gündüz saatlerinde yapılacak resmi kutlamalara gerek Belediyemiz tarafından düzenlenen yürüyüş ve kutlama törenlerine halkımızın büyük coşku içinde katılması için gerekli hazırlıkları yapıyoruz dedi.  
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümünde Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü ve Mehmet Erdem Konseriyle kutlanacak.

Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızdaki tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anacağız.

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri 30 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Köprübaşı Mevkiinden Şeker Meydanına kadar yapılacak Zafer Bayramı yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüşün ardından saat 21.00’de Şeker Meydanı’nda Mehmet Erdem konseri düzenlenecek.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi 30 Ağustos zafer bayramı Belediyemiz ile halkımızın katılımı ile coşku içinde kutlayacağız. Gerek gündüz saatlerinde yapılacak resmi kutlamalara gerek Belediyemiz tarafından düzenlenen yürüyüş ve kutlama törenlerine halkımızın büyük coşku içinde katılması için gerekli hazırlıkları yapıyoruz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.