BUCAK DA AÇILAN KURBAN PAZARINI BAŞKAN MUTLU DA GEZDİ

YAŞAM 06.09.2016 - 14:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4247+ kez okundu.
 

BUCAK DA AÇILAN KURBAN PAZARINI BAŞKAN MUTLU DA GEZDİ

Burdur Bucak İlçesi’nde Kurban bayramında vatandaşların ihtiyacını karşılaması için hayvan pazarı kuruldu. Başkan Süleyman Mutlu da pazarı gezdi.
Bucak İlçesi ve çevre yerleşim birimlerinden de yoğun ilgi gören Bucak Hayvan Pazarı, bu yıl Çamlıca Mahallesi Yeni TOKİ arkası, Kışlacık mevkiinde Kurban Bayramı alışverişlerine ev sahipliği yapacak. Bucak’ta Pazartesi gününden itibaren vatandaşların ihtiyaçları ile Kurbanlık için gelen çevre yerleşim yerlerinin ihtiyaçları göz önüne alınmıştır. açılan Kurban Pazarı alıcıyla satıcıyı buluşturuyor. Hayvan Pazarı’nda Bucak merkez ve diğer ilçelerle birlikte farklı illerinden de satıcıların geldiği görülmektedir. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Hayvan Pazarı’nda kurban öncesi bir dizi çalışmalar yürütüldüğünü söyleyerek, “Kurban Pazarımız hayırlısıyla açıldı. Kurban Bayramı sonuna kadar açık kalacak pazarımızda görevli personelimiz de vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Burada yapılacak alışverişlerin hem alıcı hem de satıcılara hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Pazar kurulmadan önce biz Belediye olarak burada gerekli çalışmaları yürüttük. Buradaki çevre düzenlemelerimizin yanında yol üzerinde de çalışma gerçekleştirdik. Hayvan Pazarına Yolcu Taşınacak Başkan Mutlu, “Her şeyi vatandaşımızın rahatlığı için yapıyoruz. Kurban Bayramının son 4 günü Pazar Cami arkasından başlayarak, Belediye önü, Gazi Caddesinden Hayvan Pazarına Bucak Belediyesi Özel Halk otobüslerimiz her yarım saatte bir özel seferlerle yolcu taşıyacaktır.” ifadelerini kullandı.  
Burdur Bucak İlçesi’nde Kurban bayramında vatandaşların ihtiyacını karşılaması için hayvan pazarı kuruldu. Başkan Süleyman Mutlu da pazarı gezdi.

Bucak İlçesi ve çevre yerleşim birimlerinden de yoğun ilgi gören Bucak Hayvan Pazarı, bu yıl Çamlıca Mahallesi Yeni TOKİ arkası, Kışlacık mevkiinde Kurban Bayramı alışverişlerine ev sahipliği yapacak.

Bucak’ta Pazartesi gününden itibaren vatandaşların ihtiyaçları ile Kurbanlık için gelen çevre yerleşim yerlerinin ihtiyaçları göz önüne alınmıştır. açılan Kurban Pazarı alıcıyla satıcıyı buluşturuyor.

Hayvan Pazarı’nda Bucak merkez ve diğer ilçelerle birlikte farklı illerinden de satıcıların geldiği görülmektedir.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Hayvan Pazarı’nda kurban öncesi bir dizi çalışmalar yürütüldüğünü söyleyerek, “Kurban Pazarımız hayırlısıyla açıldı. Kurban Bayramı sonuna kadar açık kalacak pazarımızda görevli personelimiz de vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Burada yapılacak alışverişlerin hem alıcı hem de satıcılara hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Pazar kurulmadan önce biz Belediye olarak burada gerekli çalışmaları yürüttük. Buradaki çevre düzenlemelerimizin yanında yol üzerinde de çalışma gerçekleştirdik.

Hayvan Pazarına Yolcu Taşınacak

Başkan Mutlu, “Her şeyi vatandaşımızın rahatlığı için yapıyoruz. Kurban Bayramının son 4 günü Pazar Cami arkasından başlayarak, Belediye önü, Gazi Caddesinden Hayvan Pazarına Bucak Belediyesi Özel Halk otobüslerimiz her yarım saatte bir özel seferlerle yolcu taşıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.